Normal ar fi fost sa l faci in para; el dar cu facultatea dar poti sa l faci acum chiar daca nu ai licenta. Fa si cursul si da si licenta nu neglija ca nu reusesti sa ti iei serv fara.
Aveai posibilitatea de a-l face in paralele cu facultatea fara sa il platesti. Nu cred ca ai neaparat nevoie de licenta pentru a-l putea face.
Depinde, daca doresti sa te angajezi in domeniu, in functie de institutie, ti-l poate cere sau nu...
Dupa terminarea facultatii, modulul e plateste, la Cj costa aproximativ 1200 ron, probabil o sa ti se recunoasca si cateva discipline si atunci se mai scade din pret! Inscrierile se fac in perioada septembrie-octombrie.
Nu. Acest modul se poate şi în cadrul facultăţii fără a trebui să plăteşti suplimentar unul particular.
Well, in timpul facultatii nu ni s-a permis sa il facem. Am terminat Limbi moderne aplicate la Cluj, si cand am inceput eu anul 1 s-a scos din programa, pentru ca, vezi doamne, era nedrept pentru cei de la filologie: ei ar fi putut profesa intr-un singur domeniu, iar noi in doua. Trist...