Nume candidat,
Bucuresti, str..., nr...
Data:
Facultatea:
In atentia departamentului Resurse Umane
Stimate Domn ( )
Ma adresez dumneavoastra cu intentia de a ma inscrie in cadrul facultatii...la cursurile de master, profil... Am absolvit recent Facultatea de ( )din cadrul Institutului( ), iar cunostintele mele teoretice le consider potrivite pentru a-mi definitiva pregatirea in acest domeniu, avand astfel oportunitatea de a incepe o cariera in domeniul( )
Pe perioada studiilor am fost membru in diferite echipe de proiect, dezvoltandu-mi abilitatile de comunicare si lucru in echipa. Cunostintele mele avansate de( )pe care le-am exersat in cadrul acestor proiecte ofera garantia caoptiunea mea e intemeiata spre acest profil( )
Consider ca stagiul de practica realizat in cadrul companiei ( )in vara anului ( )a fost pentru mine o sansa deosebita de verificare a cunostintelor teoretice dobandite in anii de studiu. In anul( ) am obtinut atestatul( ), ceea ce ma califica pentru cerintele facultatii in specializarea de...
Vizitand site-ul facultatii,am observat ca exista sanse reale pentru mine de a-mi atinge obiectivul de cariera si anume de studia in cadrul unei institutii recunoscute, orientata spre cererea pietii.
Atasat acestei scrisori va transmit CV-ul meu si, in speranta ca v-am convins in privinta calificarilor mele, astept raspuns, putand fi contactat telefonic la numarul xxx/xx xx xx sau pe adresa de e-mail ( ). Imi manifest un deosebit interes de a face parte din echipa viitorilor absolventi ai acestei facultati.
Cu respect,
Nume candidat
sorinaa0 întreabă: