| Lexy23 a întrebat:

Hello. Sunt pe aici persoane care au lucrat la McDonald's la program de 4 ore? Mă interesează ce salariu este și aș avea o întrebare legată de program. Eu fiind la facultate, aș putea veni să muncesc o ora de la 10 la 11, apoi să mă întorc în alt interval orar? Sau aș putea munci mai multe ore într-o zi pentru a avea un weekend liber? Mulțumesc anticipat.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu sa poate muncii asa cum vrei tu, cate o ora cand ai tu chef, acolo se lucreaza 4-6 sau 8 ore pe zi, alegand tura cand poti sa lucrezi, dimineata, dupa amiaza sau seara ori in weekend.
salariul este minim pe ora.

| Lexy23 explică (pentru Violleta2022):

Nu văd unde am specificat că ar fi vorba de chef? Studenții au și pauze între cursuri/seminarii, în cazul în care știți?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Lexy23):

Mergi si interseaza-te la un Mcdonald in loc sa intrebi pe forumuri, dar invata sa te exprimi clar, inainte sa deschizi gura si sa ceri o informatie, ca esti praf la asta.

Uite că am înțeles exact ce ai vrut să spui. Ce nu mi-a plăcut a fost exprimarea, "când ai tu chef". Dar trebuia să mă prind de nivel de când am văzut "muncii". Seară faină.

Asa-i cand intri la facultate cu media 5 de la BAC, te dai mai destepti decat esti.
Ma rog, pentru unul care curata mesele pe la Mcdonads o sa fii ok.

Media de la bac a fost 9, 30 dacă ești atât de curioasă. Nu ai reușit să mi dai peste nas cu astalaughing Studiez contabilitate, nu se poate lucra în domeniu din anul 2 de facultate, McDonald's va fi un job provizoriu. Dar repet, de unde să știi?laughing Probabil că nici nu știi cum arată un subiect de bac, dar o facultate.

Mai copilas, ti-am zis doar ca nu ai habar cu cine stai de vorba.
Cand mi-am terminat eu facultatea tu nu erai nici pe teava lui taica-tu, ca sa nu mai spun ca razi ca prostu-n papusori, ca la facultatea undeai intrat tot cu dimploma de Bac a fost, de aici si lipsa ta de educatie si respect.

| Violleta2022 a răspuns:

Apropo, sa stii ca la McDonalds se intra si fara facultate! happy
Dar daca tu insisti, nu cred ca se opune nimeni.