Nu sa poate muncii asa cum vrei tu, cate o ora cand ai tu chef, acolo se lucreaza 4-6 sau 8 ore pe zi, alegand tura cand poti sa lucrezi, dimineata, dupa amiaza sau seara ori in weekend.
salariul este minim pe ora.
Nu văd unde am specificat că ar fi vorba de chef? Studenții au și pauze între cursuri/seminarii, în cazul în care știți?
Mergi si interseaza-te la un Mcdonald in loc sa intrebi pe forumuri, dar invata sa te exprimi clar, inainte sa deschizi gura si sa ceri o informatie, ca esti praf la asta.
Uite că am înțeles exact ce ai vrut să spui. Ce nu mi-a plăcut a fost exprimarea, "când ai tu chef". Dar trebuia să mă prind de nivel de când am văzut "muncii". Seară faină.
Asa-i cand intri la facultate cu media 5 de la BAC, te dai mai destepti decat esti.
Ma rog, pentru unul care curata mesele pe la Mcdonads o sa fii ok.
Media de la bac a fost 9, 30 dacă ești atât de curioasă. Nu ai reușit să mi dai peste nas cu asta Studiez contabilitate, nu se poate lucra în domeniu din anul 2 de facultate, McDonald's va fi un job provizoriu. Dar repet, de unde să știi? Probabil că nici nu știi cum arată un subiect de bac, dar o facultate.
Mai copilas, ti-am zis doar ca nu ai habar cu cine stai de vorba.
Cand mi-am terminat eu facultatea tu nu erai nici pe teava lui taica-tu, ca sa nu mai spun ca razi ca prostu-n papusori, ca la facultatea undeai intrat tot cu dimploma de Bac a fost, de aici si lipsa ta de educatie si respect.
Apropo, sa stii ca la McDonalds se intra si fara facultate!
Dar daca tu insisti, nu cred ca se opune nimeni.