| 1fanTPU1 a întrebat:

Hey cand veti fi mari sau unii care sunt deja ce ati vrea sa va faceti eu vreau doctor am o groaza de carti si colectie despre oase si acum imi iau revista aia corpul uman...

6 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Si eu vreau sa ma fac medic.Revista aia e interesanta dar este pentru incepatori, cel putin asa mi s-a parut mie.Cand a mai aparut acum vreo 2-3 ani mi-am luat-o mai mult pentru mulajele alea care sunt super. Dupa ce termini colectia iti recomand si revista interiorul corpului uman daca nu o ai inca.

| anotimp2 a răspuns:

Eu vreau sa devin cardiochirurg happy.

| pwp a răspuns:

Si eu as vrea doctor happy La fel ca tine.Cel mai mult ma atrage chirurgia.Si ma uit la Anatomia lui Grey pe Diva Universal.
Dar trebuie sa stii ca e foarte greu ce am vrea noi sa devenim...eu nici nu sunt sigura daca asta vreau sad pentru ca sunt la Stiinte Sociale...
Mult succes pe mai departe happy

| Cosminovici18 a răspuns:

Salut! Pai eu as vrea sa fiu preot si apoi sa avansez in grad pana la mitropolit sau daca nu mitropolit... episcop! Daca vrei explicatia de ce lasa un reply si-ti raspund!

| KamiixSweet18 a răspuns:

Hey! Eu vreau cantareata /dansatoare de fapt as vrea cantareata cant in fiecare zi si dansez! si am 10 ani! asta as vrea eu sa fiu! pa!

| LoVeAnGeL96 a răspuns:

Eu as vrea avocata.Sunt foarte interesata in filmele cu avocati si ii admir pe cei care practica aceasta meserie.

Întrebări similare