| Andreea82diaconu a întrebat:

Hey! Dacă vreau să intru în medicină, gen vreau să fiu doctor, la ce liceu trebuie să fiu, la ce profil trebuie sa dau, si cu ce medie se intră?

Funda!

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru a te ajuta la admitere si putin in facultate este bine sa urmezi un profil de stiinte ale naturii.
La medicina se sustine examen de admitere si n-avem de unde sti media ultimului intrat, depinde mult de numarul de candidati pe un loc.

| Donsavas a răspuns:

Se susține examen de admitere si trebuie sa fi pregătit bine la chimie/fizica si biologie (anatomie pentru umana si zoologie pentru veterinara)

| Nirvanaaa a răspuns:

Filo,parerea mea.Iti lasa mai mult timp liber.Eu sunt in ultimul an la stiintele naturii si iti spun ca nu am efectiv timp sa ma pregatesc temeinic pentru examenul la medicina.Pentru ca e bacul la mate, celelalte materii.Si chimie si biologie nu am invatat pe cat mi-am dorit.Acum fac pregatiri ca sa recuperez.Si la stiinte faci de toate, mate fizica si asa mai departe.Nu prea iti recomand.Bine,acum depinde de liceu.

| JamesWatson a răspuns:

Bună. La știnte ale naturii ar fi ideal, medile nu sunt asa mari ca la mate info, dar clar peste 8, 50 evident ca depinde de liceu. Licelul nu stiu Ar trebuie la unele dintre cele mai bune din oraș, "cele cu renume". Sper că te am ajutat.