La ETC merg toti prostii care au luat note mici si nu au putut intra la AC.
la ETC la o materie din primul an te invata si iti arata ce e ala mouse, tastatura, etc.
E mai usor si mult mai lejer pentru ca e un nivel scazut, intelectual vorbind.
cu privire la job-uri, iti gasesti cam la fel de usor fie ca ai fost la etc, fie la ac.
in schimb la facultate, la ac e greu si e bataie de joc din partea profesorilor. recomand sa mergi la o universitate de informatica, iar nu la o politehnica din Romania
M-am înscris la AC
Deci,,,,,,,, o sa fie urat pentru ca profii nu sunt de calitate,,,
Eu vorbesc despre UPT, nu am mentionat in ce oras e facultatea. Ai terminat sau esti la UPT si esti in cunostinta de cauza? In legatura cu primul tau raspuns, hai sa nu comparam avantajele pe care le ai daca termini o politehnica.
P.S : E usor sa intri la ETc dar ai nevoie de minte si de mult invatat ca sa o si termini
UPT = universitatea politehnica Timisoara
UPB = universitatea politehnica Bucuresti
TUCLUJ = universitatea tehnica Cluj
astea sunt nsite prescurtari de la denumiri pe care le poti intui. toate au in componenta lor aceleasi facultati +- 1 sa zicem.
vorbesc in cunostinta de cauza pentru ca am prieteni de la toate aceste 3 universitati.
iar cu privire la upt stiu ca se da un singur examen care e luat in considerare si de AC, si de ETC. ETC-ul e a doua optiune, in cazul in care tinarul nu intra la departamentele de la AC. asa se face, drept urmare a scazut stacheta la ETC si de destul de multi ani.
de aceea am vrut sa te avertizez cu privire la viitorul tau - ca mai bine dai la o universitate la informatica, nu la politehnica, pentru ca e bataie de joc. vad ca nu ma crezi, dar atunci de ce ai mai si postat aceasta intrebare daca oricum nu tii cont de raspunsuri?
Eu te-am avertizat ce te asteapta, acum o sa dai singura cu capul de ele, ce sa iti fac?
Cris7 întreabă: