| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume cum reacționați atunci când sunteți fumător și va luați pauze țigară la lucru iar colegii nefumători va fac reclamație la directorul general și la itm ca ei sunt discriminați din cauza ca nu sunt fumători ca sa aibă multe pauze de țigară, astfel șeful vostru va mustra disciplinar și va obliga sa stați peste program ca sa recuperați minutele petrecute la țigară? Cum gestionați situația asta disperată? Personal sunt și eu fumător si când ies la țigară mi se scanează amprentele și sunt depontat, astfel trebuie sa stau peste program ca sa recuperez minutele de la țigară.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mi se pare corect

4 răspunsuri:
| andreierdna91 a răspuns:

Si pauza de masa este recuperata iar mancarea este ceva vital, tigarile nu. Deci mi se pare corect sa stai sa recuperezi. Ar fi o problema daca nu ti s-ar permite sa fumezi (si stiu un astfel de loc).

| simplaexistenta a răspuns:

E corect pentru toata lumea. Nu e nicio situatie disperata. Dar cum de n-ai cazut pe jos de data asta?

| Fatamuntilor a răspuns:

Mi se pare corect!
ps; tata cam asa s-a apucat de fumat.Lucra undeva la santierele patriei, stadionul 23 August, sau studiorile Buftea.In pauze aducea la fumatoori tigari, la nefumatori bomboane.S-a prins in cele din urma ca fiind nefumator atunci, mesteca la bomboana, putea sa lucreze, in timp ce cei ce fumau, stateau jos....asa ca a cerut tigari.Dar s-a lasat inainte sa ma nasc eu...

| Sofer a răspuns:

Mi se pare aberație. Anumite pauze de țigară nu strică și nu pierzi nimic din program.