Vanzatoarea putea fi mai amabila! Poate nu data afara!
Nu toata lumea are telefoane destepte.
Am intalnit un caz ca al tau.Doi batranei au intrat intr-un magazin sa ceara o informatie..Vanzatoarea nu numai ca a dat informatia ci si a iesit din magazin ca si arate. Batranii aveau telefon din alea cu butoane.
In primul rand nu este client, este un ratacit.
In al doilea rand patronul vrea vanzari, nu discutii cu lumea de pe strada, indiferent de motiv. Poate fi un drogat, un hot poate fi oricine.
Așa ar trebui. Oricine lucrează cu oamenii trebuie sa știe să se comporte civilizat. Încearcă să faci plângere la conducerea magazinului
Eu nu sunt în cauza, eu știu sa folosesc gps spre deosebire de retardatul din întrebare
Nu,doar clientul retardat poate fi dat afara. Este un magazin, nu un centru pentru cei cu nevoi speciale.
In primul rand nu trebuie sa jignești o persoana pentru simplul fapt că are nevoie sa găsească o adresă și cere indicații, toată lumea a fost în situația asta la un moment dat, inclusiv tu. In al doilea rând care e diferența că întreabă pe cineva la întâmplare pe strada sau un vânzător din vreun magazin, e doar ceva de bun simt sa răspunzi politicos, daca nu știi să îndrumi persoana spui că nu știi și gata, dar răspunzi politicos. Iar un vânzător la un magazin din zona sunt mai multe șanse să știe locația respectivă decât un om care pur și simplu trece pe acolo, deci e normal in situația asta sa întrebi și vânzători. Și mai bine e sa întrebi taximetriști că astia știu străzile foarte bine.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: