Uite, eu am avut la fizica doi de 9 si imi mai trebuiau doi de 10 ca sa imi iasa media.
Eu nu sunt fana iesitului la tabla, asa ca, acasa m-am apucat de lucru suplimentar.
Am rezolvat 50 de probleme si am luat un 10.Mai aveam nevoie de unul.
La fiecare ora ridicam mana ca sa ma asculte pe mine, si dupa vreo 2, 3 ascultari am mai luat un10 si mi-a iesit media 10.
Fa si tu asa.Invata in fiecare zi si arata-i profesorului ca vrei sa iti repari media!
Nu te gandi ca daca iei 7, 6 etc. e numai bine.
Invata ca si cum ai avea nevoie de 10 ca sa nu ramai corigenta.Te ajuta.
Numai bine si la note mari!
Pui mâna înveți nu te mai gândești la băieți și o să iei un 10 sau poate doi și îți înderepți media.
Da se pot corecta, dar este greu, este nevoie de minim doi de zece la aceea materie pentru a nu-ti strica media! Bafta!
Buna,
Invata ca sa iti repari media! Daca ai doi de 4, iti trebuie minimum nota 7. Fa-ti un conspect pe o ciorna si incearca sa inveti logic. Rezolva-ti temele singura apoi arata-le profesoarei/profesorului. Daca nu pricepi ceva in clasa, intreaba, nu ai nimic de pierdut. Cred ca nimeni nu isi doreste sa fie corigent sau chiar sa ramana repetent din cauza unei materii.
Ai aceste note din cauza ca esti obraznica sau nu intelegi? Daca esti obraznica in ora, adica deranjezi profesorul, schimba-ti comportamentul. Daca nu pricepi, roaga profesorul sa iti explice din nou, sunt sigura ca o sa te ajute cu mare drag. In final, meseria profesorilor este de a ne invata.
La ce materie? la mate, nu trebuie decat sa aplici formule, aplicandu-le le si inveti
Alexutzuu2010 întreabă: