Nu trebuie sa tocesti, ci doar sa inveti logic fiecare lectie in parte si sa faci problemele din manual plus cateva dintr-o culegere. Eu am dat bac la fizica. In liceu invatam perfect fiecare lectie in ziua in care o preda profesorul. Daca aveam cea mai muca neclaritate, ma munceam pana ma lamuream. De 3-4 ori am avut nevoie sa pun, la urmatoarea ore cate o intrebare, dar in general nu era nevoie. Cand era totul clar, rezolvam problemele din carte, sunt simple si se fac super repede. In week-end lucram mereu probleme din culegere. Nu multe, 20-25 pe saptamana, de obicei vineri seara dupa scoala, relaxata. Asa ca pentru bac a fost super simplu, am recapitulat toata materia in cateva saptamani.
Tu reia materia de unde nu o mai stii perfect. Nu conteaza cand, poate fi si din clasa a saptea. Fa cum am descris eu mai sus si va fi floare la ureche. Nu exista alta solutie
Multumesc mult pentru raspuns!
Sper sa ma mobilizez de acum incolo
Daca vrei sa fii aviator, vei avea multe sacrificii de facut. Dar e o meserie minunata si merita din plin, fiindca 12-15 ani de sacrificii vor fi rasplatite de o viata de satisfactii profesionale si materiale.
RAY întreabă: