| SelluMarrie a întrebat:

Am si eu o intrebare :d Am 15 ani iar in vacanta de vara as vrea sa ma angajez happy pot sa lucrez la 15 ani? si daca da unde? dau fundaaaaalove struck

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti sa lucrezi in mod legal dar numai cu acordul parintilor. Unde anume sa lucrezi este greu de raspuns, in orice caz intr-o munca sezoniera. Numai bine!

6 răspunsuri:
| alin568429 a răspuns:

Da poti lucra dar la negru...si de ex poti lucra ca vanzatoare daca te primeeste si daca esti mai mare la inaltime si te pricepibig grin

| dende95 a răspuns:

Poti sa lucrezi, si eu am 15ani si lucrez cu tata amenajari interioare si sunt cu carte de munca si la pensie primesti mai mult ca ai inceput sa lucrezi de tanara! Poti sa te angajezi ca chelnerita la un bar, Ospatar...depinde la ce te pricepi! Bafta:*

| Chrysk2 a răspuns:

La video chat laughing zici ca ai 18hee hee (Cred ca esti fata)
acum serios, eu stiu ca ai voie sa te angajezi doar de la 16 ani cu contract, dar sunt care te iau si la "negru" ai putea sa imparti pliante faci 6-7 milioane pe luna.
Poti sa duci reviste din posta in posta, dar e greu mai ales vara pe caldura.
incearca sa te angajezi la mall, cei care curata de pe mese.
Am zis astea nu in batjocura ci pentru ca la 15 ani e greu sa iti gasesti de munca, nu prea risca cineva happy

| KissSummer a răspuns:

Esti inca prea mica. poti lukra la negru. daca parintii tai au un magazin poti lukra acolo.sau daca ai vreo cunostinta care te`ar putea ajuta.happy sau poti avea grija de kopilul vecinului. daca iubesti copii bineinteleshappy

| Rapateckh93 a răspuns:

Cel mai bine sa-ti gasesti undeva unde trebuie sa imparti pliante, e cel mai simplu.

| Florin_7826 a răspuns:

Da...oriunde esti frumi:*