Avand din vedere ca 670 de lei este salariul minim pe economie, un actor de teatru poate sa aiba inte 670 de lei si 1 mie de lei,iar unul de film este platit pentru un film nu are un salariu constant,iar daca joaca in serial,este platit pe episod. Dupa ce faci o Facultate,te chinuii sa fii acceptat la teatru,faci facultatea,platesti si acolo o mica avere (eu daca imi permit fondurile dau la actorie, daca nu. ) ca sa fii platit asa, ca de batjocora...nu prea merita,dar daca iubesti actoria o facii din pasiune, nu pentru trai, si pentru trai ar trebui sa iti iei un part time job sau al 2-lea job(nu part-time) in ceea ce are in vedere Avocatul imi cer scuze dar nu iti pot spune nimic,totusi cred ca e mai mare, dar daca vrei sa alegi intre astea 2, daca iti plac banii,avocat. Daca vrei sa faci ceva ce iti place,Actrita Eu am multi prieteni actori la Teatrul German de Stat din Timisoara, chiar nu am intrebat cu cat sunt platiti, dar daca vrei sa ii intreb da'mi si mie add la id eugenrogojan si o sa iti dau un raspuns concret
Actorii sunt prost platiti... exceptand cazurile din filme mai mari si altele... avocatii mult mai mult.
Avocatii sunt liber profesionisti si ei percep onorarii pentru fiecare cauza in care sunt angajati, asa ca pot sa spun ca ei, au venituri bune fata de multe alte profesii.
Actorii sunt salariati bugetari, au salarii fixe, care nu sunt prea mari, dar au in schimb satisfactia ca sunt persoane publice si ca, prin ceea ce fac, ajuta la petrecerea, intr-un mod placut a timpului liber al oamenilor.
Actorii de filme, incheie contracte cu producatorii si lor li se stabileste o suma pe care o primesc dupa rolul pe care-l realizeaza si dupa cotarea lor, in topul actorilor preferati de public.
Sper ca ti-ai facut o impresie despre modul in care sunt remunerate profesiile de care te interesezi.
Un gand bun si multa sanatate.
Multumesc mult pentru funda si Bafta daca dai la Actorie! Toi! Toi! Toi! da'mi add la id eugenrogojan te rog
3keen întreabă: