Ce varsta ai? Ce istorie de canto ai in spate? Ai talent? In functie de raspunsurile pe care mi le dai putem colabora sau nu.
Pai investeti bani, da multi nu 2-3 lei ci vreo cateva zeci de mii de euro sa te promovezi si poate poate care te va remarca
Inscrie-te in competitii, pentru a putea fi remarcata de cineva in masura sa te selectioneze.
Buna!
Mi se parea aiurea sa vrei sa fi asa ceva, in atentia publicului. Eu prefer sa fiu mai singuratica si neobservata, doar cu prietenii. Daca vrei sa te descopere cineva ar trebui sa cauti mai multe castinguri. Sa incerci sa mergi la emisiuni gen : Vocea Romaniei, M-a facut mama vedeta, sau cum era emisiunea aceea. Daca stai pe loc normal ca nu te va descoperi nimeni. Fi increzatoare si nu te da batuta!
Heyy...si eu am aceeasi dorinta ca tine:* Intr-adevar ai nevoie de ceva bani pentru a cumpara un cantec si de al lansa dar prima data trebuie sa incepi sa faci canto *macar 1 an*(altfel nu te baga nimeni in seama si participa la concursuri de muzica chiar daca nu sunt televizate sau foarte importante Sper ca macar te-am motivat putiin :*
Pai e foarte simplu te filmezi si te pui pe youtube :d si in 10 zile ai 1 milion de vizualizari
Boss_Cornel_1991 întreabă:
Saranioalexandra130 întreabă: