anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saptamana trecuta m-a oprit o domnisoara in Mall-ul AfiPalaceCotroceni care zicea ca este de la o agentie de casting Moldeling si Actorie care se numea EVEREST Mi-a zis sa las un numar de telefon sa ii zic numele meu si ce varsta am eu i-am zis detaliile si a zis ca o sa fiu contactata de una din operatoarele agentie in 2-3 zile. Zis si facut. Dupa 2 zile m-a sunat si mi-a zis ca sa o dau pe mama la telefon au vorbit si a ramas sa mergem acolo sa vedem despre ce este vorba Am mers.Acolo ne-a bagat intr-un birou iar pe usa scria Casting 1 acolo m-a intrebat tot felul de lucruri ce imi place, ce limbi straine fac la scoala ce vreau sa ma fac, etc.Eu i-am zis ca si modeling si actorie vreau Dupa ce a scris toate astea pe o fisa de inscriere a zis ca ne vedem in 3 zile la urmatorul casting si trebuia sa vin imbracata in costum de baie.Astazi m-am dus acolo si m-a bagat intr-un alt birou iar acolo scria pe usa Casting 2.Acolo am vorbit cu o domnisoara despre aptitudinile mele si tot asa mi-a pus multe intrebari.La sfarsit a zis ca este vorba despre un contract pe 2 ani care cuprindea cursuri, sedinte foto. lectii de dictie, de igiena, etc. Acest contract costa 3400 lei (34 de milioane)Dar problema era ca in 2 luni trebuia sa achiti aceasta suma, adica: 200 lei(2 milioane) la inscriere, la sfarsitul primei luni 1600 lei, iar in a-2-a luna inca 1600 lei in total 3400 lei cum v-am zis. Mi se pare destul de mare suma intr-un timp atat de scurt daca aveam mai multe rate era mai mine dar doar asa nu prea e bine voi credeti ca este bine asa? cine raspunde primul are funda big grin

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In mod normal, ar trebui ei sa te plateasca pe tine, nu tu pe ei. Asa ca eu cred ca este un mod de a-ti lua banii fara sa primesti nimic in schimb.
Uite ce spun alti pacaliti: http://www.tpu.ro/......dupa-ce-a/

12 răspunsuri:
| Șosețică a răspuns:

1 mie mi se pare destul de scump
2 parerea mea nu cred ca ti'ar place ca toata ziua sa faci poze in costume de baie si in plus tu nu primesti nimic doar bani dati degeaba...
3 s-ar putea sa te cheme in cursul orelor asa ca la teste va fi greu pentru tine...

nu stiu e si alegeerea ta...eu daca asi fi in locul tau asi zice nu...
Mai sfatuiestete cu mama tawinking

| sasha_2369 a răspuns:

NU te baga! La mine in oras exista o agentie de genul Pink Models se numeste, si-s numai tzepe! 6 milioane trebuia sa platesc tot pentru niste cursuri de genul, care se faceau in 6 luni, dar noroc ca am citit pe net niste informatii si nu am facut-o. Cunosc multe fete carora Pink Models le-au luat banii si cursuri din parti! 6 milioane nu inseamna nimic spre deosebire de 36, cate ar trebui tu sa dai. Nu o fa, o sa arunci banii in vant! Nu o sa te alegi cu nimic!

| Strumf a răspuns:

Nu stiu de ce... dar mi se pare a fi teapa... nu vreau sa te dezamagesc sau ceva de genu', dar sa fim seriosi. Cine naiba cauta cursanti in mall?
In fine... acum e decizia ta happy

| Bianqita a răspuns:

Nu iti recomand sa dai nici macar 1 leu. E o mare teapa si stiu ce zic, pentru ca o prietena de-a mea a patit acelasi lucru si a ajuns pe la politie.Nu te baga ca n-are rost!

| AlexutsSsa96 a răspuns:

Mi se pare absurd, e foarte naspa adica intr-un timp asa scurt sa platesti... fa cum ti se pare tie ca e bine, dar eu zic ca`o mult!
Parerea mea...nu te baga!

| Raya_9247 a răspuns:

Scumpa eu te sfatuies sa cauti pe net agentii seriose, pentru ca o agentie serioasa nu cere bani. Daca chiar iti doresti sa fi model intra pe site-ul agentiei MRA sau Gazelle (ambele sunt agentii de modeling care nu cer bani) pe site poti completa un folmular cu datele tale +poze cu tine.Pentru mai multe informatii viziteaza site-ul http://www.mramodels.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=63 Sper ca ti-am fost de ajutor

| EpicSmile a răspuns:

Daca crezi ca chestia e serioasa, eu zic sa te bagi. Cred si eu ca sumele sunt cam piperate, dar pe 2 ani pare ok. Si ar fi o experienta buna. Ai putea afla daca chiar iti place chestia asta si ai putea face cariera pe viitor. :* Pupici

| vanessa_8029 a răspuns:

Eu zic ca e destul de mult. dar daca ajungi sa faci o cariera d emodell.recuperezi banii...cand trebuia sa ma inscriu. mie mi au cerut doar 170 lei happy

| Taaci a răspuns:

Hey! Intr`adevar, e mare suma...Acum depinde si de tine. De cat de mult iti doresti chestia asta, si daca ti se potriveste. Mama ta ce a zis? E dispusa sa faca un astfel de efort financiar? Oricum, iti doresc bafta:*big hug

| Desabafo a răspuns:

Buna, asa am fost si eu implicat intr-o chestie la Universitate unde e pasaju` ala mi s-a intamplat ieri era o fata. Avusesem inainte tot asa o chestie cu modelingul si nu am putut sa merg ca eram cu kickboxingu`. M-am interesat sa vad care e treaba.si pana la urma am aflat ca este o mare prostie, faci modeling primele 2-3 sedinte si dupa te mai pune sa dai nu stiu cate sute de lei pentru alte prostii. Sfatul meu este sa nu te bagi cu ei, mai ales ca "agentii" sunt in mai multe parti ale bucurestiului si iti baga pe gat asta. NU TE APUCA DE ASA CEVA! Cu 3400 ron, in locul tau imi deschideam un cont in banca, ce mai adaugau si parintii si aveam bani mai tot timpul pe un card ( asa am eu ) e mai bine pentru amandoi. Funda?

| Blablabla21 a răspuns:

NU TE BAGAA! Serios, chiar nu merita sa faci asa o prostie! Unei prietene ii s-a intamplat, si a primit teapa. A trebuit mai intai sa plateasca 60 lei pentru o sedinta, mai tarziu 200 euro ca sa apara in 3 reclame la tv, si tot asa. Si pe mine ma oprit pe strada, da am refuzat frumos. Sincer nu merita deloc. E cea mai mare prostie.
Bafta love struck

| lotty a răspuns:

Daca crezi ca agentia este prestigioasa si cu recomandari bune si ai increderea in ei, banii merita dati pentru ca, ceea ce vei invata sunt lucruri importante. Si cine stie, poate vei fi remarcata de cineva si dupa terminarea cursurilor vei prinde un contract si poate castigi ceva banuti. Desigur asta cere persevereanta dar... daca esti sigura pe tine vei reusi. Si nu uita, nu da banii acestia decat daca vrei acest lucru, pentru. ca este vorba de o suma considerabila.