| price a întrebat:

Sunt student si problema este ca sunt la zi insa imi doresc un job, indiferent de domeniu, exclus mc sau spring pentru ca nu am treaba ca bucataria si nu suport, de regula cam la ora 2-3 termin cursurile iar vineri samb si dum sunt liber... aveti vreo idee sau cunoasteti pe cineva care m-ar putea ajuta...multumesc fundoaie si votuletz

4 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Broker de asigurare ar fi o idee. Poti sa iti administrezi portofoliul de clienti si de acasa.

| nutuxcristian a răspuns:

Sall! As avea o idee ti`o postez doar pentru ca ai nevoie si doar daca iti comvine,te poti interesa de domeniul 'aviatie', ca steward-insotitor de bord, pilot de aeronave(avioane)...dar lucrezi in simulare si nu stii cand te cheama la simulare asa ca zborul poate dura si 5-6 ore 7-8 ore etc. Daca vrei, iti dau cateva informatii: profilul liceului sa fie Filologia, facultatea de Limbi straine si sa ai 6 luni de studiu la Academia Aeronautica Henri Coanda,Bucuresti, adresa o gasesti pe google map! Cu placere, sper ca te-am ajutat.
P.S. Eu vreau a merg la filologie ca si Steward-Insotitor e bord

| price explică (pentru nutuxcristian):

Profilul meu este administrarea afacerilor dar iti multumesc mult, si-ti dorez mult succes sa ajungi tu acolo, pup:*

| nutuxcristian a răspuns (pentru price):

Mersi,sper ca si tu sa ajungi ceea ce vrei...