| Allecsandraa a întrebat:

Hey TPUbatting eyelashes vreau si eu niste statusuri frumoase cele mai frum primesc fundita[scuzatsi categoria:$]

10 răspunsuri:
| alexandra00 a răspuns:

Te iubesc
te doresc
du-te dracul ca glumesc!
Aseara te-am visat
ca te-am sarutat
si de bucurie
am cazut din pat!

| unknownn a răspuns:

Cred ca poti sa scrii si tu pe www.goagal.ro : statusuri, gasesti toate astea pe care le pun persoanele care iti raspund la intrebari pentru ca ei tot de acolo le obtin, bafta! Si mai lasa lenea asta de a cauta

| Muhteşem a răspuns:

As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau, sa ma evapor si sa ajung in cerurii sa le spun ingerilor ca si pe pamant exista raiul! "
Pe malul Marii Negre statea un copilas si-mi spunea de tine ca esti un ingeras.

Daca drumul catre tine ar fi asternut cu foc eu as trece printre flacari si n`as regreta deloc! "

Daca m-ai intreba cine sunt ti-as raspunde IUBIREA, daca m-ai intreba ce fac, ti-as spune IUBESC, daca m-ai intreba pe cine, as spune PE TINE! "

DACĂ ÎNTR-O ZI ŢI-AŞ SĂRUTA TALPA PICIORULUI.NU-I AŞA CĂ AI ŞCHIOPĂTA PUŢIN DE TEAMĂ SĂ NU-MI STRIVEŞTI SĂRUTUL?

Vreau să îţi simt gustul, vreau să muşc din tine, să tremuri când te ating. te vreau mai mult decât orice! Snickers!

| ImHereForYou a răspuns:

Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine.isi aprindea tigara. Doamne! sa scap berea din mana nu alta.
Spune-mi unde esti, sa stiu unde sa caut! Spune-mi ce visezi, sa stiu ce sa iti dau! Spune-mi pe cine doresti, sa stiu cine trebuie sa fiu! Spune-mi ca ma iubesti!
momentan nu sunt dar lasati un mesaj si-l voi primi in minim 1000000000 de anihappyhappy

| Angelofdemon a răspuns:

Tocurile au fost facute pentru ca femeia sa calce lumea in picioare. Intr'un mod elegant.

Unde am fost eu, n-o sa ajunga niciodata. Iar daca crede asta, e o proasta;;]

Fara griji si fara ganduri negre.Toata lumea e pe caterinca si se vede.

Ai grija cum iti formulezi criticile, s-ar putea sa pici de prost.

Prea multe complicatii care n-au nici un rost.

You said many lies and I always believed you...

Am uitat ce ti-am spus si cum eram `nainte. N-am uitat sa te iubesc, doar ca nu-mi aduc aminte

Sunt unele persoane care-mi raman mereuu in suflet, oricat ar gresiii`.

O clipa langa tine n-as putea s-o uit...Iti jur ca nu-i iubire, e un pic mai mult.

Eu sunt ca aerul, dar te las fara respiratie'. bruneta, ochi caprui, sursa ta de inspiratie;;].

Se vede in ochii ei ca doar la el se gandeste :]

Au fost promisiuni cum ca o sa se iubeasca pana cand soarele o sa inceteze sa traiasca.

Joaca`te cu mintea lor sa uite cum ii cheama, cine sunt si ce vor.

E trist sa suferi uneori... Dar e frumos cand dragostea te face sa zbori; x.

Uita`te bine la ea si tine`o minte, Caci o fata asa nu se vinde

E bine sa stii ca nu poti sa fugi de tine, Si ca doar in filme actorii supravietuiesc printre ruine!"

Cu siguranţă n-are nevoie de motive că zdreanţa`i zdreanţă. Zice că`l iubeşte dar se poartă de parcă nu`i pasă, pe târfă n`ai cum s-o faci femeie de casă.

Oare. Fara ea ai fii la fel? Da oare. Fara ea te`ai simti altfel? Caci daca e departe, nu te mai simti intreg. Spui : " Pune-o intr-o mie de fete ca tot pe ea 0 aleg.

Love is for free

• Trece una vine alta.Şii se mai întoarce roata. •"

Daca rolul asta mi-a fost dat in acest joc o sa-l joc. Totul e scris, nu depinde de noroc. > Lasa aparenta Si gusta esenta =p~; x"

♥ Certurile stii. Faze, prostii. Sau cand ne purtam ca niste copii. Ce zici... Ai uitat? Vrei sa-ti amintesc? ♥ Tot ce conteaza e ca Te IUBESC! [:X] ♥

• teOretiC` ma adOri` ...practiC` ma iubesti`!

• Zambesc`! Nu regret`! Nu am gresit`.am iubit`! il iubesc:X si am simtit!`; x.

Nimeni nu-mi poate fura zambetu` care imi apare atunci cand ma gandesc la tine!`; x

♥Am avut ocazia de a ma juca Qu oricine.si totuji am ales sa te iubesQ pe tine!`♥

Vreau Ca Cine Ma Va Tine In Bratzee Sa O Faca Asa Cum Trebuiee!`

SUFLET | de` Copil, | LACRIMI | de` adult Sh` eSentSa tare, asta e | FETITSA | Care te-a ridiCat | MEREU | in piCioare`

Pentru ca de placut, poti sa placi mai multe fete | dar de iubit, poti iubi doar una `!

● Sunt doi indragositi care nu se intalnesc, Doua persoane despartite care se doresc, Doua suflete aflate la o rascruce, Doua lacrimi dar nici una nu mai curge! ●

Nu pretinde ca este usor.Nu e asa.Nu exista defecte cand nu exista dragoste!

El A FosSt De Vinaa Ca De Fiecare Dataa.Inceteazaa Fataa Sa Te Simtzi Vinovata!`.ti-a Promis.Stiu.Te`a Mintzit Stiu.El O Sa Regretee cand E Prea Tarziuu!`

Ai primit tot ce-ti doreai, pentru ca ai tras din greu ca sa le ai! Sunt lucruri banale care te fac sa zambesti si sa ajungi fara sa vrei sa le iubesti!`; x

Cand iesi fara ea, nu te controleaza, nu te suna, Tu stii ca te iubeste, dar nu vrea sa tsi.o spuna`

Era o COpilaa Candva`. Acum S`a Schimbat din cauza Ta! Gandestee Altfel "Pustoaicaa"!

Hei Tu `. Aminteste`ti Clipelee bune. Aminteste`ti de mine asa Cum mai Cunoscut. Tine minte dragosteaa Ce ne-a salvat mult. :X

Poti sa vopsesti o cioara in alb ca nu va fi porumbel...la fel cum nici una dintre voi nu va fi ce am fost eu pentru el...; x"

Daca`am fite``sunt`Fitze de indragostita'`"Jhi sunt`ale melle` `deloc ale tale``.[][]Aaa si`Ink ceva``daca`nu-Ti convine``nu`Mi `spune`Mie''... Spune-I Lu Mata!`:]]

Si o vezi cum zambeste, cat este de fericita. Este atat de constienta cat de mult este iubita!`

Spune`mi, spune`mi acum ce simti. nu vreau sa cred ca iar ma mintzi. De ma yubesti, ramai cu mine, o viata vreau sa stai cu mine:X"

• E de ajuns sa am incredere in mine • In ce pot sa fac ca sa fie bine • Poate intr-o zi iti vei aminti • Ca am avut grija de tine • Macar o zi •

• Si ti-as pune intrebari multee da` stiu ca raspunsurile tale vor fi mereu "..." puncte, puncte
funda?happy

| 3v3LyNuK a răspuns:

Poti gasi multe statusuri foatre frumoase daca scrii pe google statusuri frumoase sau statusuri cool pls fundita?:*si te rog da-mi si mie un vot http://fripta.com/u.php?user=zapa

| silviusilviu95 a răspuns:

Cine sapa gropa altuia departe ajunge! Plang ιn hohote de ras. day єvєryday. auzι bєy.[!? ]. hey! 'tє`n mortιι tєι.[]
xD | invidia doare =). sunt prea tare b-)! |
#. Timpu` se scurge`n [RELUARE]. =X
~*~ Nu am dat gres.[ - x

Pur si simplu;;]

Am descoperit; o

10

| Adda16 a răspuns:

¦.E o singura iubire. Cea din inima ei! :=x. Cea care te inspira si iti ofera mii de idei! :=x

¦. Trăieşte clipele intens Chiar când nu eşti înţeles, Curajos, dar visător, Găseşti pasul următor.

¦.Se spune ca vremea.i frumoasa.Atunci cand in suflet e soare.Se spune ca ploaia.i mai receAtunci cand in suflet te doare.:[

¦.Ne iubim ca nişte visători, din noapte până-n zori.Ma adormi pe un covor de flori şi.mi dai mii de fiori :=x

¦.Nu pierde nici.o clipa! Distreaza.te si tipa.>

Strange-ma in brate, si cand iti spun "lasa-ma" nu o face:*

Aşa micuţă cum spui tu că e, păstreaz-o lângă tine că ea te iubeste.

Felul ei de`a fi.Atat de diferita.Te`a facut s`o placi.Ea chiar e deosebita.

te privesc, la revedere acum plec din visul tau, iti spun noapte buna, ingeras te voi iubi mereu

El ma asculta cand in sufletul meu incepe sa ploua si chiar de il supar uneori nu isi doreste o tipa noua!

Desi am trecut prin multe...Suntem inca prietene pentru ca nu poti sa cazi cand tii pe cineva de mana! ♥

Niciodata n-ai uitat sa fi langa mine happy Si eu voi fi mereu langa tine:*! ♥

Cateodata e nevoie sa fi doar o papusa:*! ♥

Prea perfect pentru miine! Prea perfect pentr noi! Ciuudat dar dupa plooaiee'viier soarele apoi :-x!

Mi-as dori sa fim odata noi doi! Noi doi cu noi! Noi doi in doi! Si tot asa apoi!

Eu te plac stii bineraised eyebrows! Dar nu vrei sa-mi areti ce simti pentru minee x(!

Nu vreau poveste de amor Povestile-s triste si dor

Acum faci totul sa fie asa de complicat

E o mare diferenta intre a fi tampitica pe cont propriu sau impreuna cu o prietena.

Te stiu al meu, dar egoismul din mine imi sopteste: "numai al meu" :X

"Nimic nu-i mai fals si mai prostesc decat sa spui: Mie nu mi-a fost si nu-mi va fi niciodata frica."

Unii zic ca m-am schimbat, dar eu stiu ca sunt fericita asa cum mereu am visat. :X

"Unele lucruri complicate sunt atat de simple:X

Ceva e altfel azi. Am stat şi te-am privit dormind, era în zori când în braţe mi-ai sărit zâmbind. :X

sper ca te'am ajutat.>D

| Addelutsa a răspuns:

Dar lui nU`i pasa ii pasa doar de tarfa sa oh go on

» " Sa ai cu cine, sa ai unde dar sa n-ai cu ce !
"De data asta imi pasa winking ! Acum chiar imi pasa happy !
• Ãsta e drumul pe care l-am ales în viatsã si n-o sã las pe nimeni sã îmi stea în fatsã ! N-am nevoie de sfaturi sau de pãrerea ta, trãiesc cum vreau, fac ce-mi place E viata mea !
:*Nu da explicaţii . Prietenii tăi nu au nevoie iar duşmanii nu te vor crede !
Fumam dupa bloc ca parintii sa nu ne gaseascahappylove struck
Toate lipsesc,vars o lacrima ca nu-i usor,Unde-i copilaria mea coae ca mi-e dor.sad

Sunt fitoasasmugSh` tuu stii love struck ! Te ocolesc.Daaa` tuu stii ca te iubesc kiss. Cand` treci pe langa mineesmugEu nu ma pot abtine =p~ ! Si`ntorc capu dupa tine! :*
Ma copiezi . si ?! Ce-ai rezolvath` O papusa cu o zdreantza e greu de egalat!Imi iei stilul,textile Si sti dc?Vrei sa ajungi exact k mine ,da n`ai sanse! asa ca M.A.R.S!"
Le tine pe restul` la distanta Stie ca n-are ce cauta pe langa vreo zdreanta. N-are nevoie de nimeni. Straluceste si singura, si el stie prea bine.:-x. !
Rasul ei copilaresc ti-a ramas in adancu' sufletului . e inocenta , dementa , dulce când vrea . Si ar fi putut fi . doar a ta:X
Patrund, ganduri sentimente de la o inima la alta Pe tine te iubesc tu reprezinti viata Fara tine sufletul ar fi pe dinauntru gol Te iubesc, te doresc fata tine simt ca mor.
Nu te voi lăsa niciodată. Ţine-mă strâns. Cu tine nici tot timpul din lume Nu mi-ar fi de-ajuns.
Nu te´mai am ´ si Sincer nu ` imi e prea ´ bine! Da` mai bine ´ ma inpac ´ :* cu Ideea decat ´ cu ´ tine•"
•Când мă pяives†i`smug ce яegяe†i мai ~? мuℓ†` Lucяuяiℓe pe caяe ℓe`ai avu†`:X `sau sanseℓe pe caяe ℓe`ai pieяdu†`smug
║`☺`Da¢ă ai ηevσie de мiηe`love struck. ηu`s ai¢i`talk to the hand ! Cheaм`σ pe zdяeaη†za †a`smug `♥Că pσ†e ea`smug aяe ηeviσe de peяsσaηa †a

•☆ Fetele fitsoase in liceu inwatsa`2 litere sh`2 cifre`: A4`&`X5`. La facultate inwatsa`alte 2 litere sh`2 cifre`: Q7`&`X6` !happy ! •
єα м`α αנυтαт ѕα dєνiη ce ѕυηт αcυм`. ѕнi`тσт єα мi.α αяαтαт cαяє єѕтє cєℓ мαi вυη dяυм!

Daca rolul asta mi-a fost dat in acest joc o sa`l joc. Totul e scris, nu depinde de noroc. > LaSa aparenta ...practiC` ma iubesti` ! Nu am gresit`.am iubit`! .il iubesc:X si am simtit!`;x.
Nimeni nu-mi poate fura zambetu` care imi apare atunci cand ma gandesc la tine!`;x
♥Am avut ocazia de a ma juca Qu oricine.si totuji am ales sa te iubesQ pe tiNe!`♥
● Sunt doi indragositi care nu se intalnesc, Doua persoane despartite care se doresc, Doua suflete aflate la o rascruce, Doua lacrimi dar nici una nu mai curge! ●
Era o COpilaa Candva`.Acum S`a Schimbat din cauza Ta! Gandestee Altfel "Pustoaicaa" ! ` . Aminteste`ti Clipelee bune . Aminteste`ti de mine asa Cum mai Cunoscut da` stiu ca raspunsurile tale vor fi mereu "..." puncte , puncte
Unde am fost eu,n-o sa ajunga niciodata. Iar daca crede asta,e o proasta ;;]
Eu nevasta,tu amanta.Eu in fata,tu pRin geanta.Eu Regina,tu cRetina.Hai iesi afaRa din castel ca vReau sa Raman dOaR eu cu el!
E genul care nu se-agata,se calca frumos , ii place-ncet dar ii place si periculos.
Eu sunt fata care te-a scos din minti Cea mai rea dintre fetele cuminti
Esti jalnica si o sti prea bine nu ma urâ ca sunt mai buna ca tine.Uraste-ma ca prietenul tau intoarce capul dupa mine chiar si atunci cand e cu tine

FoOrmeAza` NumaRuL` meUu` Ori De caTe oRi vRei Sa` vOrbim` . Cheama`ma Sh o sa vyn`! "
Sentimentul nu dispare ca vacanta de vara.Uneori e mai nociv ca fumul tras dintr-o tigara . :-X""

Fata` asta ` ! ` ` . Nu `e proasta` deloc`!` .Nu `se vindhe` ieftin ` . fiindCa` ea vrea TOT` !`
Am cresCut!`Am laSat in urma` un treCut ! si-acum,cu capu` sus,pOt spune ca am ajuns unde am vrut!"

"Potsi sa vopsesti o cioara in alb ca nu va fi porumbel. la fel cum nici una dintre voi nu va fi ce am fost eu pentru el
Ce-i aL mEu e PuS deOparTe Sa va Fie cLar La ToAte"

nu mai baga texte d`astea…uite`te putin la mine Stiw ca te doare cand ma privesti din departaree Uite ce`ai pierdut pe zi ce trece,tot`h mai bine imi merge:X"
Ea e Barbie vie...dar nu vine dintr`o cutie se imbraca in roz si are pretentsi 1000
E fata calculata care stie cum si unde sa te faca.Stie cand sa rada,stie cand sa fie suparata.In ochii tai sa fie:SINGURA fata importanta
Am pretentii ` marii `! am intenti bunne `! is nebunaaa ` si`mi ardee de glume
Sa ai grija cum t p0rtsi cu mnee` daca` mai vrei s` tsin la tnee`! K snt prea dulcee` cum m` p0rt cu tnee`, n`am aere ca sh tnee`
Imi pare rauu`, dar n`am pretz! T simtsi pr0prietaruu` me0, snt mai mult decat atat! Crezi ca snt un tr0feuu` sh chiar daca` ar fi asa esti departe d premiuu`!
N`ai curaj s` ma lasi, s` traiesti fara mnee`! K nuu` p0tsi s` respiri, atunci cand e0 nuu` snt langa tnee`!

M`am schimbat sh pot visa acum ! Nuu` mai vreauu` s` cer, v0i 0btsinee` 0riqm !

Sh nuu`mi pasa d nimic! Imi traiesc viata dup` bunul meu plac

Frumusetsea se deduce ink` d la primuu` zambet, d la prima privire d la primuu` cuvant.

Mi`e d0r s` te privesc fara s` spun nimic . Mi`e d0r s` numar secundele un pic cate`un pic

Tuu` esti jumatatea care mie`mi lipsea sh`ai umplut d0ruu` din inima mea

Nuu` mai visa frum0s, realitatea este rece

Ne este d` ajuns acest sentiment ascuns, n tsine unitsi p amand0i sh suntem d0ar n0i

De atat barfa m`am int0xicat, dar s` stii` ca 0muu` nebarfit e 0m ratat

Lupta pentru cine t iubestee`, baga`tsi pla`n cine`tsi greseste`!

E0 nuu` cred in tacere, nuu` vreauu` s` taci!

Secretuu` este s` risti, s` te simtsi binee` sh s` castigi !

În jocul ăsta nu îmi e frică...sunt amantă , iubită si amică . poate lumea crede că sunt sora ta mai mică , fără să stie că eu pentru tine sunt unică.

Traiesc intr-o Lume Perfecta. Fiecare Produs are`o Eticheta.•

●Sa fii capabil sa vezi realitatea.este un mare dar. ●

xD | invidia dOare =). sunt prea tare b-) ! |
#. Timpu` se scurge`n [RELUARE] . =X

.Oricine are dreptul sa fie prost , dar unii abuzeaza de acest privilegiu` ! =]

.N`am nevoie de diamantele tale Ca sa stralucesc ;X

.•[O faţă de [PRINŢESA] !
Un corp [INDECENT] !
Şi un stilou`.
Să mă induci în [TESTAMENT]!•

.FrumusetSea nu` se maSoara.
Ea se apreciaza din vedere :]

.•Nu arunc cuvinte inainte ;]
Ca lucruri ce se simt :]
Nu` se spun prin cuvinte`!•

.•Profiita de fiecare clipa` =]
Ca`n fiecare paradis =X
Exista cate`o ispita =P•

•te`ai sătuRat Să'ţi pui viaţa Ca o întrebaRe.
ţine CapuL SuS, ChiaR daCă dOARe taRe.• .
•De obicei,ii citesc rapid.
Pe cei care`mi Zambesc
Sh` de fapt nu ma inghit ;]•

Ptr. totdeauna el va ramane [VIATA] mea
Voi da totu` , sh` daca e sa cad .
Ma voi ridica ! ]

.Decat sa le dau satisfactie .
Celor ce vor sa ma vada cazand !
Mai bine. ma daram singura ;]
Sh`o sa cad razand ! =]

. Ink` 0 data, iar sh din n0uu`, t` fac high cand tuu` t` simtsi l0w

Cand ai bani t0tSi` sunt
"to family".

Aduti aminte cand spuneai '' Nu voi fuma . voi fi cuminte '' . Te apasa acum constiinta care inca te mai minTe . . Sh nu`i nimeni langa tine kRe sa te alinTe .

Oare . Fara ea ai fii la fel ? Da 0are . Fara ea te`ai simtzi altfel ? Caci daca e departe , nu te mai simtzi intreg . Spui : " Pune`0 intr`0 mie de fete ca tot pe ea 0 aleg.

Aud vorbe parsive despre Mine . Si continua barfa ! Da` cand ajunge la Mine barfa ;-x Isi cere skuze t_a_r_f_a.=]

Xx . [[`tsi-ai Luat`o in cap`.
Ce`pacat`! .
Acum`esti mai de cacaTh`. ! winking
. ce s`a intampLat`? surprise
tsi-as fi spus`ca te`iubesc`.
da ***`. n`ar fi rimath`! ]]

• … pentru fanii mei un simplu Te-am pupat si la revedere!

;x .plαng ιn ħoħotє dє rαs . dαy єvєrydαy . αuzι bєy.[ !? ]. ħєy ! 'tє`n mortιι tєι.[ ]. ;x

ღ•°Iubeşcღ•°

Îţi aduci amitne de ea ?! .Cât de bine împreună vă stătea.Lumea vă invidia.Luna ,şi ea vă admira.Aţi uitat de tot acum.Şi fiecare`i pe alt drum!

Mi`e dor să te strâng în braţe,să te sărut.Mi`e dor să îmi vorbeşti ,mi e dor să te ascult!
• Iubire nu exista , exista doar creduli , iluzii si speranta , si visuri de nebuni . !
-Astazi de exemplu vreau sa pierd timpul , astazi nu te iubesc !
-Sunt o fata normala...sunt ceilalti care ma fac sa ma simt speciala.
- N`am crezut ca e normal s'ajungem si noi candva.la final
-Mi`e frica sa iubesc, dar sunt indragostita . Ce ironie !
-Dupa un altu`, tot un altu` vine ... Aceleasi replici , acelasi te iubesc . acelasi mi`e dor de tine , te doresc.
-Fara sa vreau,realizez cum imaginea ta,clara odata...Devine transparenta.
-Realitatea nu e niciodata la fel de frumoasa ca visele pe care ti le-ai facut ...
-Da,e adevarat.Te-am vrut mult de tot,dar acum nu te mai vreau.
-Si te doare când vezi ca nu`mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa.
-Oh all I ever wanted ,was to see you smiling
-Trecutul e istorie.Viitorul fantezie,iar prezentul trece zi cu zi.
- Ma uit la el nici macar nu imi pasa.poate totul ar fi fost altfel daca ar fi stiut sa iubeasca !
-Si pentru el, esti doar o simpla fata. Mai mult de'atat nu ai fost niciodata.
-Un zambet si indiferenta pot ascunde multe raspunsuri si sentimente.
-Stiu ca nu sunt singura chiar si atunci cand sunt !
-Durerea te'a maturizat,te'a pus pe ganduri !Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.
-Lasa`te, lasa`te, lasa`te ascuns de rânduri. Pune`te, pune`te, pune`te putin pe gânduri.
-S`ar putea sa mai fi fost indragostita inainte , dar niciodata atat de tare . deseneaza`ma langa tine.
-stii nu esti ce`mi doream sa fii
-Te-am avut si te-am pierdut de atatea ori incat nu stiu daca ai fost vreodata pentru mine...
-As vrea sa te revad, si daca nu cer prea mult.Mi-ar placea sa imi vorbesti ca as vrea sa te ascult
-Sunt dimineti in care as vrea sa fii in preajma mea...dar cum nu esti .m`am trezit din nou degeaba.
-daca te intrebi ce mai fac,daca iubesc pe altcineva...sa stii ca incerc s-o fac.
-E mai greu decat a fost,si ai simtit pe pielea ta...Cum e sa-ti arate cand,o saruta-altcineva
-Ti-am spus.Nu vreau sa fii doar in trecutul meu ...Caci astfel nu am niciun viitor.si imi e greu.
- Traiesc înca din vise chiar daca multe dintre ele nu's permise !
-Nu-ntelegi, nu este bine , Sa te joci acum cu mine ! Nu stiu cum sa iti explic , Ca vorbele tale nu ma ating . :]
-Dar orice ar fi n`am sa te las`! Stiu ca astepti sa fac eu primul pas . Imi zambesti cand te privesc si stii ca ma faci sa te doresc.
• M sincer tot ce-mi doresc,zambetul tau prietenesc.Cu toate ca n-am fost sincera,ti-am zis sincer '' Te iubesc!"

Nu mai da vorba mai departe.O să auzi ce nu vezi în fapte.Nu mai spune, într`un final.Tot ce auzi e confidenţial .

Cum vrei sa ai cand nu iti doresti? Cum poti sa ceri daca nu indraznesti

Parca o parte din tine încet se rupe, când vezi ca'n ochii ei se duc prea multe lupte

Priveşte`мă`n ochii să`nţeℓegi .sentiмenteℓe pe cαre nu ştiu să ţi ℓe spun

Nu'i aşa, puiule ? Ştii că ţin la tine. Din prima clipă ai reprezentat lumea pentru mine !
Pisii.nu fii speriată .dacă vroiam să ţi`l iau il luam de prima dată!
Măă suPer piSh pe tinee` Adu`Ţi amiNte ca şi tuu` ai facut`0 când am avUt suPer nev0ee` de tinee
Combinati pizde in Mercedes Benz, nu`s in top trends, dar sunt la prietenul tau in top friends b-)
O doare ca stie ca nu esti langa ea .O doare ca esti cu alta, dar o consoleaza gandul ca e in inima ta .
Stiu ca ma adori, Ce caut in mintea ta? Oare ce`ar spune prietena ta?
Degeaba il ai langa tine, daca el nu'si poate lua gandu` de la mine .;x
Drăguţa mea , mă amuzi foarte mult cică nu ştiu de unde am început ba ştiu foarte bine , tu nu ştii că mă piş pe tine

Unde snt e0 e si el, s` stie ! LoOmea s` stie, il iubesc la nebunie Hai zdreants0 iesi in fata, dai tuu` pofta d` viata Arunca gesturi d` tarfa din tine, suge`0 qum stii` tuu` mai bine Te ia cu el, tuu` ai vrut, dar el se pisha` pe tine, si m` alege pe minee3`!
Ee eXcact ca 0o Sstea!;x,Oo veSzi d0ar cand vrea ,D`aia esti :* nebUun duPpa eaa! `.["

"●Ea` e` Barbie `:X altele `vor `sa `o `imite `La c`at `de `scumpa3 `este Barbie! `Nu `prea `isi `pot` permite ! ●"

"º• ` Ca amintire ` ღIti las ` Un Aut0graf ` :]● Semneaza ` " Domnis0ara ` :* Care te-a ` Dat :* Peste cap ` ♡ ` ! ""

ღ ` Imi pare Rau ` :] ● ` Ca te-am Crezut :* ` Ca te-am Iubit ` Cum am Stiut ` :* ♥ ` Credeam ` in Tne ` si In noi ` → ` Visam ` o Viata :] ` Doar in Doi ` ` ♥ `!"

Imi Placee ` ● Sa Fac ` tot ` ღ Ce`mi trece ` ` Prin Cap ` → ` fara Regrete ` :* Fara Sentimente ღ ` ` Bine :* ` Sau Rau ` O fac In ` :* Felu ` Meu ●"

` Nu merita` ;] !`ღ` Tu` suferi` ` Si` Vrei sa Fie` bine` ` ●º•`.→` In timp c Lui` ` Nici Nu`i ` pasa` d Tne`

→` Nu stiu` ;|` ce Sa` mai ZicC` :]`●` Se vede` ;;]` Clar ca-mi Lipsesti` :-x`ღ` Si`mi vine` :]` sa m0r` :-x` •º`ca `Tuu` ` nu Mai esti` `

Decat ` o Drag0stee ` Ce ` nu mai ` Are r0st ♡ ` Mai bine ` Sa uitam ` ● ` Ce intre ` n0i a Fost ` . ღ

→ Chiar`:* daca`º Iti Gresesc` ●•`ღ` Chiar` daca Sunt ` m0mente` cand` :* Iti lipsesc`º ♥`Sa nu uiti` `º■º Ca` :* te Iubesc` ` ღ`!º•

νєzι υн ∂яαgα` winking`0 ƒι ѕтαт ѕι ¢υ тιηє`:»`...ѕѕтуυ ¢'α αяѕ0 ѕι ¢υ αℓтєℓє `hee hee` ∂αя νєzι υн.`:ρ`.єℓ αяє 0 ƒαтα`batting eyelashes`...ѕι ρєηтяυ єℓ ƒєтιтѕα ℓυι`:»` є ¢єα мαι ιмρ0ятαηтα :χ!

●Poţi să uiţi de prietenii cu care ai copilărit . Cu care-ai împărţit clipe frumoase şi ai zâmbit .
●E alegerea ta atunci când te faci că plouă . Când îţi schimbi înfăţişarea cu o haină nouă .
●Poţi să uiţi de tine şi să te-nneci în alcool . Ştiind că sufletul nu se vïndecă c-un paracetamol.
●Nu tac,nu mă prefac,nu o să-i satisfac . Pe cei ce îmi pun beţe-n roate, pot să-i scuip în cap.
●Ai fost pe rând posesiv, gelos, orgolios, indiferent şi, logic, într-un final, un prost.
●De ce să spunem "lasă" când ar fi multe de zis . Sau să facem la fiecare pas un compromis ?!
Fundita ?batting eyelasheslove struck:*:*

Întrebări recente