Si eu tot psiholoaga vreau! Si ai perfecta dreptate! Dar, din pacate majoritatea oamenilor din Romania nu fac diferenta intre psiholog si psihiatru. Am auzit de multe ori faze de genul: "-ce ma te duci la psiholog? esti nebun?" deci...
. Eu ma gandeam ca... daca nu va fi profitabil aici in Romania, o sa plec in strainatate dupa facultate... dar e cam dificil. Oricum, cred ca peste cativa ani vor fi cabinetele de psihologie cum sunt notariatele acum
.
Sincer, nu prea stiu.
Ar fi multe meserii pe care as dori sa le am, dar iti extrag cateva din cele pe care le am momentan in minte: profesor(romana, engleza, biologie sau geografie), invatator(ca tot acolo e), sau in domeniul IT, intrucat imi place informatica, sau preot, dar asta separat de restul.
Din cate am inteles, la psihologie e cam greu, dar eu iti urez mult noroc si multa bafta s devii ce vrei. A, si succes in tot ce faci!
Poi eu vreau sa ma fac medic psihatru... oricum cand termin liceul merg la Medicina
, pentru ca am mari sanse pentru a intra acolo, si imi place foarte mult aceasta meserie, de cand eram mica imi doaream sa devin medic
Când eram mica pe la vreo 10-12 ani vroiam sa ma fac bucătar. Nu știu de ce dar îmi plăcea idea ca într-o zi sa pot avea propriul meu restaurant
Dupa pe la vreo 15-16 ani vroiam sa ma fac psiholog(ca și tine), încă îmi place idea asta dar nu cred ca se merita.
Acum la 17 ani jumate vreau sa am o meserie ușoară și destul de bănoasă. Momentan fac un curs de economic.Contabilitate,secretariat etc și îmi place deci asta cred ca va fi meseria mea.