Se bazeaza pe romana, limbi straine, geografie/istorie si psihologie, acestea fiind totodata si materiile la care se da teza. Spre deosebire de filologie acesta imbina mai multe materii dandu-ti posibilitatea sa iti alegi cam orice facultate. Si eu sunt pe acest profil si sunt mai mult decat incantata! Succes! Sper sa intri unde iti doresti
Draga mea.eu cred ca cel mai bine este sa mergi acolo personal si sa stai de vorba cu o tanti de la secretariat.invata sa te descurci in viata,sa mergi, sa vorbesti, sa rezolvi.ca multe o sa ai in viata asta! in rest, mult succes in tot ceea ce vei face tu si la liceu si mai departe la facultate!
Teze vei da la romana, istorie sau geografie, franceza sau engleza si la logica( in clasa a 9a) in clasa a 10-a vei da la psihologie, in a 11-a la economie si in a 12-a la filosofie.
Iar materiile pe care le vei face cel mai mult sunt cele la care se dau si tezele.Mult succes!
Multumesc mult pentru rasp. dar e cam greu si totusi am crezut ca se bazeaza si pe putina bio.da de fapt m-am inselat:d m-am hotarat si dau la stiinte ale naturi