Știi ce a spus Nostradamus? Fă ce îți place și nu muncești o zi! Meseria de bucătar e frumoasă într-adevăr dar gândește-te bine dacă vrei să faci asta pentru că necesită multe sacrificii inclusiv timpul tău, Iar asta înseamnă și weekendurile. dacă chiar îți place meseria asta ar trebui să te gândești bine ce te-a făcut să mergi în direcția asta de ce îți place gândește-te și la dezavantaje ca să nu ai surprize mai târziu și să-mi spui îmi bag picioarele m-am săturat. Rețetele trebuie învățate pe de rost pentru că dacă îți vine un client la un restaurant nu cred c-o să stai să citești de pe hârtie. În orice caz dacă ai ales meseria asta te felicit pentru că este o meserie din care faci mulți bani și foarte respectat. Baftă în orice decizie ai lua
De ce si weekend-urile? Pai nu se lucra in schimburi? Lucra 8 ore, apoi altul lucra, asa e normal.
Retetele nu stiu daca trebuie sa le memorezi, tu la clienti zici numele mancarii si asa in mare cu ce e, nu insiri ca pui piper, bulion si ce pui in ea.
Păi și dacă nici un bucătar nu lucrează în weekend tu ce mănânci sambătă seara când mergi la restaurant? Și dacă zici că nu trebuie să memorezi rețetele spune-mi te rog cum se face șnițel vienez? Vine cineva și cere șnițel vienez. Cum îl faci? Pui sare piper și bulion?
Si ce, nu pot lucra in schimburi? De ce trebuie sa lucre unul mereu?! Lucra altul. Lucra ala 8 ore pe zi 5 zile, altul lucra restul, si tot asa.
Aaaa, te referi sa retina retetele ca sa faca mancarea, ai dreptate, aveam in minte ca trebuie sa-i recite clientului reteta, la aia credeam ca te-ai referit.
anonim_4396 întreabă:
sorinaa0 întreabă: