| Razvan_7138 a întrebat:

Ii ok ca la 12 ani sa am greutatea de 44 de kg la 1.60?
BAIAT!

9 răspunsuri:
| arrriadna a răspuns:

Depinde de constructia TA. Nu te mai uita "in gura lumii", pentru ca fiecare organism e unic.
Ex (sa nu zici ca-s nebuna): Sotzul meu are 65 kg la 1, 85 m; bea cate 5 kile de apa pe zi; mananca o tona de sare in orice mancare si mananca de rupe fara ca greutatea sa i se modifice; e capabil de efort fizic, nesomn prelungit.
Eu nu mananc sare, beau maxim 2 cani de apa pe zi, fiindca altfel ma pot ingrasa si cate 4 kile pe saptamana (nu glumesc, e testata), nu pot depune prea mult efort fizic si in mod cert nu pot sta nedormita 3 nopti ca el. Pur si simplu corpurile noastre sunt diferite si mereu trebuie sa luam in calcul treaba asta, de nevoie, fiindca nu ne putem ":adapta" unul la altul.
Mai departe judeca singur.
Tot ce trebuie sa faci este sa te cunosti pe tine. Restul se rezolva intr-un fel sau altul. Si nu te lua dupa statistici. Sunt atat de generale...

| s4a a răspuns:

1m60 e destul de mult pentru 12 ani asa ca e normal ca greutatea sa ramana putin in urma. La varsta ta organismul foloseste toata energia pentru a se dezvolta si in consecinta nu depune multe rezerve. Fa cat mai mult sport, mananca bine si nu-ti bate capul cu greutatea.

| YukiMrM a răspuns:

Esti schelet ma big grin

| kanajambe a răspuns:

Incearca sa vezi cum esti in realitate si sa te conformezi.nimeni nu ar putea sa iti dea curaj pentru viitor, pentru ca nimeni nu stie cum arati. Poate fi ok daca ai o structura a corpului mai dif, oase grele s. a. m. d. Daca crezi ca esti slabut mananca mai mult, dar nu abuza, iar daca esti grasut sau ai acumulari de grasime fa sport si renunta treptat la alimente grase. Daca vei sta pe net si vei pune intrebari despre corpul tau unor oameni care nu te stiu nu vei rezova nimic!

| Me_5216 a răspuns:

Esti cam slabutz...

| madia a răspuns:

Esti cam slabut, dar avand in vedere ca esti la pubertate, corpul tau sufera modificari. In cativa ani o sa ai alta greutatea si inaltimea. Totusi poti face un sport, de exemplu inot.

| kaTTsu a răspuns:

ESTI destul de firav parerea mea!
Eu in locul tau as baga niste vitamine si o viata mai activa, ma refer la miscare!
Desi ai destul timp sa pui pe tine, dar iti scade imunitatea organismului din pricina ca esti subtirel.

| DUTCH a răspuns:

Trebuie sa mai pui ceva pe tine.
mananca lactate, carne si fa sport pentru a avea o masa musculara.
asa am facut si eu de la 10-11 ani si in prezent arat foarte bine chiar

| AnonimDinRomânia a răspuns:

Da! Ii ok! Eu am 14 ani si 1. 57

Întrebări similare