anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi caut de lucru, dar nu am mai lucrat pana acum. Desi sunt apt pentru multe treburi, am ceva-ul gol... ce sa scriu? Ma pricep la vanzari, stiu sa discut cu omu`, sa il conving. Si al te chestii. cum scriu asta pe ceva?

10 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Salut. De unde esti?

| DenisaAbdn a răspuns:

Sa scrii cat mai mult despre abilitatile tale. Daca te pricepi la vanzari stii ca reclama e "sufletul comertului". Deci poti scrie ca relationezi foarte bine cu diferite tipologii de clienti, ca ai capacitate de persuasiune, esti perseverent, te adaptezi rapid la conditiile de lucru impuse de locul de munca, responsabilitate si dorinta de autodepasire, intuitiv si receptiv la nevoile clientului, disponibilitate pentru program prelungit si deplasari ( asta numai daca esti intr-adevar dispus la astea ) creativitate, rezistenta la stres, orientare spre profesionalism. Atentie si la redactarea CV-ului. Iar daca esti contactat, atentie mare la tinuta si atitudine. Multa bafta!

| Minnie a răspuns:

In primul rand sa inveti sa scrii, in al doilea rand imi explici ce inseamna "am ceva-ul gol"?

| valentingb a răspuns (pentru Minnie):

Curriculum vitae. c.v. e considerat prescurtare si mi-l schimba automat in ceva. Stiu sa scriu, surioara. Nu sunt analfabet, imi cer un milion de scuze daca ti-am dat impresia asta. 1.000.001 chiar.

| Minnie a răspuns (pentru valentingb):

In cazul asta, imi cer scuze

| valentingb a răspuns (pentru Minnie):

Nu-i nimic.

| valentingb a răspuns:

Ceva. curriculum vitae. dar mi-au schimbat astia cuvantul

| Myaxxx a răspuns:

Cred ca ai putea sa mergi in piata si sa strigi" 2 lei bucataaaa hai la porumb doamnaaaa''.nu tu ai zis ca ai putere de convingere?

| NiculaiMadalina a răspuns:

Daca spui ca te pricepi la vanzari stii sa discuti cu omul si sa il convingi poti incerca sa iti faci propria afacere prin a strange comenzi la avon... cu cat strangi comenzi mai multe cu atat iti raman bani mai multi si beneficiezi si de cadouri ce spui?smug