| ungurash a întrebat:

Imi caut un loc de munca cu contract in strainatate, si apeland la mai multe persoane, agentii de care am dat pe internet in anunturi am discutat cu ei prin cateva mesaje prin e-mail.
Am dat de o oferta FOARTE convenabila, adica se plateste 100 euro pentru drum in cehia la cules de cirese, dar cea ce mi s-a parut ciudat este ca nu se plateste nimic pentru contract, iar atunci cand am intrebat de contract mi s-a spus ca ei nu sunt o agentie de asta nu se plateste pentru contract.
Mi s-a mai spus ca contractul se va semna la urcare in autcar la plecare si ca plata se va face doar la sfarsitul campaniei/sezonului.
Va rog sa imi spuneti cei care stiti daca poate fii o inselaciune sau daca e totul ok si pot colabora cu ei.
VA MULTUMESC!

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da e inselaciune pentru ca plata se realizeaza la fiecare 30 de zile si cu intarziere de 5 zile maxim mai bine ii lasi sau ii denunti la politie.

| ungurash explică:

Multumesc!
Daca stie cineva cateva firme reale care se ocupa cu asta, plasarea fortei de munca in strainatate cu contract, rog sa ma ajute big grin

Întrebări recente