A fi in modeling inseamna mult sacrificiu. Insa daca iti place poti sa-ti faci si o cariera. Pentru a afla daca e o firma serioasa mergi si vorbeste cu directorul si nu cu intermediarii lui si intreaba-l despre firma gen: daca mai are sedii si in alte locatii, daca a avut/are parteneriat cu o firma mai mare pentru a merge mi departe, despre contractul pe care il vei avea dupa terminarea cursurilor(eventual proba pe care o dai la sfarsit). Daca este o firma serioasa iti va raspunde la aceste intrebari( cere-i si certificatul de atestare)
Eu unul am patit-o.Mai antai amparteau pliante pe strada si ziceau ca sa-mi faca un album foto si de acolo sa mergem mai departe, dar ei nu au spus nimic ca mi-ar cere bani si cand am fost acolo mi-au cerut 50€ pentru nu stiu ce si au zis sa astept sa ma sune si am asteptat mult si bine. Dar au fost mai multe persoane care au luat teapa pe aiureala asta.Eu zic sa cauti pe net firma aia sau ce o fi sau altundeva ca sa fi sigura ca asa poate ai sa patesti ca mine.