| utilizator-tpu a întrebat:

Imi doresc sa ajung o actrita sau o cantareata celebra. Oricare din ele, important este sa ajung celebrabig grin.Visez mereu cu ochii deschisi, credeti ca este periculos sau gresit?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Este foarte bine sa visezi, sa te gandesti la viitor, dar, totusi cred ca este periculos pentru ca aceste vise te pot impiedica sa confrunti in mod realist telurile si planurile tale de viitor.In plus, ai responsabilitati pe care trebuie sa ti le asumi acum si, deseori, aceste fantezii te vor face sa-ti neglijezi obligatiile tale atat la scoala cat si in familie.Intrebarea ta ma face sa cred ca ideea de celebritate, pentru tine este lucrul cel mai important.Este adevarat ca fiecare dintre noi doreste si are nevoie de prieteni. Dar trebuie sa te gandesti la modul in care poti sa legi adevarate prietenii in momentul de fata, nu prietenii bazate pe popularitate superficiala, ci relatii adevarate, in care esti acceptata asa cum esti. Apoi, nu este bine intotdeauna sa-ti doresti sa fii in centrul atentiei sau sa crezi ca prin asta iti vei castiga prieteni adevarati. Unii dintre cei mai nefericiti oameni sunt cei despre care amintesti, care sunt populari in societate, insa in interiorul lor se simt goi. Cel mai important lucru pe care-l poti face acum este sa-ti stabilesti corect prioritatile in viata ta.

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU este perfect dar din minune si eu am aceleasi vise dar eu prin deosebire de tine mie mi se indeplinesc toate dorintele.Am ajuns vedeta acum 4 ani iar acum am 14 ani. dar trebuie sa ai si bani casa investestii in cariara ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu da cred ca nu este periculos sau gresit orcine poate devenii celebru cauutand talentul lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai eu o sa implinesc 11pe 2 august.Si eu vreau sa ma fac actrita si cantareata. Dar eu cant in fiecare zi si toata lumea imi zice ca am voce
asa ca baaaaaaaaaafta! iti doresc sa fi celebrawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar poti sa ajungi cantareata sigur doar daca ai voce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o copila

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este deloc gresit stii si tu nu mai fa pe proasta hahah

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu este periculos, nici gresit, este uman... uite incearca liceul dinu lipatti unde sunt si eu si dupa parerea mea daca ai potential si poti visa cu uchi deschisi poti sa te faci actor sau cantaret.Doar continua sa visezi si nu uita scoala inainte de toate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu cant de la varsta de 6 ani, iau lectii de muzica si am mers la o gramana de concursuri si am si rezultate destul de bune, zic eu.continua asa dar sa stii ca e cam costisitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa devin o actrita renumita, sa,, particip in toate filmele,, dar nu stiu daca se poate!

| alecsa_5828 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie...happydar nu renuntza! daca lupti poate o sa-ti indeplinesti visulbig grin

| 21feb1999 a răspuns:

Nu

| ZoeFromLol a răspuns:

Buna! Eu am propriul meu serial doar ca nu prea il postez pe YouTube deoaece este periculos.In orice caz si eu vreau sa fiu faimoasa si o sa facem filmul in Martie.Si da eu cred ca este periculos. Sper ca te-am ajutat.Succes!