Este foarte bine sa visezi, sa te gandesti la viitor, dar, totusi cred ca este periculos pentru ca aceste vise te pot impiedica sa confrunti in mod realist telurile si planurile tale de viitor.In plus, ai responsabilitati pe care trebuie sa ti le asumi acum si, deseori, aceste fantezii te vor face sa-ti neglijezi obligatiile tale atat la scoala cat si in familie.Intrebarea ta ma face sa cred ca ideea de celebritate, pentru tine este lucrul cel mai important.Este adevarat ca fiecare dintre noi doreste si are nevoie de prieteni. Dar trebuie sa te gandesti la modul in care poti sa legi adevarate prietenii in momentul de fata, nu prietenii bazate pe popularitate superficiala, ci relatii adevarate, in care esti acceptata asa cum esti. Apoi, nu este bine intotdeauna sa-ti doresti sa fii in centrul atentiei sau sa crezi ca prin asta iti vei castiga prieteni adevarati. Unii dintre cei mai nefericiti oameni sunt cei despre care amintesti, care sunt populari in societate, insa in interiorul lor se simt goi. Cel mai important lucru pe care-l poti face acum este sa-ti stabilesti corect prioritatile in viata ta.
Si eu sunt in aceeasi situatie...dar nu renuntza! daca lupti poate o sa-ti indeplinesti visul
Buna! Eu am propriul meu serial doar ca nu prea il postez pe YouTube deoaece este periculos.In orice caz si eu vreau sa fiu faimoasa si o sa facem filmul in Martie.Si da eu cred ca este periculos. Sper ca te-am ajutat.Succes!
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: