Pai cred ca in postura de farmacist ai fi perfect deoarece aceasta chiar are la baza chimiaca oras depide de unde esti, iasi, buqresti, succes
Facultatea de Medicina - specializarea Farmacie, ramane insa sa decizi tu unde sa o urmezi (Bucuresti, Targu Mures, Iasi). Mult succes.
In loc sa te uiti dupa facultate, uita-te dupa o meserie, dupa pasiunea ta. Ok, iti place chimia si biologia.
Uita-te dupa cele mai noi chestii din biochimie de exemplu, biofizica, chimie, biologie. Cauta pe net despre cariere si cercetatori in domeniu, citeste despre controversele din domenii, cauta sa vezi cu ce anume ai rezona.
Un biochimist poate avea si o cariera de laborator dar poate si pleca in proiecte la Polul Nord ( hmm... doar un exemplu). Cauta sa afli despre meseria in sine. Abia apoi te uiti ce facultate ar fi cel mai bine sa faci, ce master ca sa ajungi sa implinesti pasiunea ta.
Poţi să alegi o facultate de chimie sau farmacie. La farmacie se folosesc foarte mult aceste materii. Oraşul ţi-l alegi tu fie mai aproape de casă, fie mai departe, în funcţie de preferinţele tale.
Mai! Ii place si biologia Eu am facut medicina si iti pot spune ca e o facultate minunata unde vei invata o groaza de lucruri foarte tari si iti va da curiozitatea de a vrea sa stii mai mult.
Farmacia e ok, dar poate vrei sa lucrezi cu oamenii. Mergi la medicul tau de familie si vorbeste cu el despre viata de medic, despre meserie si despre ce inseamna asta. Mergi la o UMF (universitate de medicina si farmacie) si vorbeste cu studentii, vezi ce parere au si ei
Eu iti spun asa. Un pasionat de biologie si chimie poate fi un medic internist grozav. E o meserie de detectiv, si mereu vei avea ceva de descoperit, mintea ta va fi mereu in alerta si nu te vei plictisi niciodata