| dedecrazygirlbaa a întrebat:

Imi place mult de un baiat il iubesc ENORM... si. suntem cei mai buni prieteni si el vrea sa ii dau sfaturi pentru a se pune cu o fata pe care o place dar eu il iubeskkkkkkkkk voi ce ati face?cryingcryingcrying

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LuS[z] a răspuns:

Am fost exact in situatia ta! in anul acesta in febr.numai ca pe el l-am cunoscut exact in feb(si nu e cel mai bun prieten al meu nici pana in ziua de zi)si mi-a placut de acest baiat despre care am aflat ulterior ca are prietena de cateva luni bune...si iti dai seama ca de la iceputul lui feb pana la sfarsitul lui martie m-am gandit ce sa fac?
raspunsul e simplu:m-am gandit la un alt tip care e mai dragut si din martie pana in aprilie am vb cu el ca amici, iar in aprilie...:X stii tu...am devenit prieteni big grin Si ma inteleg foarte bine cu actualul prieten (iar din martie nu m-am mai gandit absolut deloc la baiatul din feb happy asa ca iti sugerez sa te gandesti la un alt tip dragut si sa uiti de acesta, sau sa fii sincera cu el si sa-i spui ca-l placi/iubesti si daca raspunsul lui e Negativ stii ce ai de facutwinkingsper

| Denisaa a răspuns:

Poi ce as face eu...thinking

In primul rand incearca sa fii putin mai suparata cand iti spune sa il ajuti ca tipa aia.Si daca e baiat destept isi va da seama ca e ceva cu tine si te va intreba, iar atunci u trebuie sa ai tupeu sa ii spui ca iti place de el.

Sau ai putea stiu si eu.pe mess ai putea sa scrii ceva ca unei prietene ceva de geenul:"da mai dar el imi zice intr-una sa il ajut cu fata aia, si el nu isi da seama ca mie imi place de el". Sau asa ceva...si sa ii trimiti lui asta.Crede-ma functioneaza, asa am facut si eubig grin

Sau ai putea sa ii spui, uite mai mie imi place de tine, si as vrea sa stiu daca sentimentul e reciproc.
Iar daca zice ca nu, atunci ar trebui sa il uiti, cel putin pana uita el de aia, iar daca zice da, atunci totul e Okhappy

Succes la "agatat"happykiss

| spy2o a răspuns:

Pai in primul rand, spune-i si lui asta.nu poti sa taci la nesfarsit, macar asa mai o sansa. 2, el nu te vede ca pe o iubita, ci ca pe o pritenena, fa in asa fel incat sa il atragi, cum faceti voi fetele, siretlicuri...zapaceste-l.3 aplici metodele de mai sus :d, e foarte complicat numai tu poti sa rezolvi chestia asta, vb cu el, succes thumbs up

| idontknow a răspuns:

cu astfel de intrebari te confrunti zi de zilaughing. cam greu ce ai putea face tu...sunt convinsa ca el nu stie de sentimentele tale, dar daca vrei fa-i tu pasul si spune-i ce simti...altfel nu vad cum te-as putea ajuta

| idontknow a răspuns:

Nu este sfarsitul lumii, va veni alt baiat de care iti va placea...sunt convinsa

| BackAgainToTPU a răspuns:

Si eu sunt la fel. suntem prieteni f buni, dar din pacate el o place pe altasad

| dyana_7600 a răspuns:

si el te iubeste, numai ca in alt fel, total diferit de al tau. ...nu e bine deloc situatia in care esti ...mai bine lasa totul balta. asa o sa-ti fie mai bine tie.