Buna. Pai depinde ce preferinte ai tu. In principiu stiu ca absolventii liceelor de info merg catre Politehnica, la Automatica sau Electronica, ori catre ASE, la Cibernetica. Nu este insa o regula ce am spus eu ci doar asa o statistica, daca vrei. Tu iti poti alege orice facultate doresti, desigur care sa aiba totusi un profil real, adica nu filologie sau geografie, pentru a putea valorifica acolo cunostintele dobandite in liceu. Bye.
Poti urma o Facultatea de Informatica, FEAA, Facultatea de Automatica si Calculatoare, nu conteaza ce profil ai facut, poti urma absolut orice facultate iti place tie
Eu am terminat mate-info, informatica intensiv si am dat la Farmacie si anul asta termin facultatea.cu un profil real, poti da la ce facultate vrei tu care merge pe logica, ci nu pe tocit.so, nu ti recomand litere, limbi straine, etc.
În principiu orice facultate.
Eu am terminat informatica la liceu şi am mers şi la facultatea de matematică şi informatică şi la facultatea de litere (în acelaşi timp).
Succes.
Profilul mate-info iti ofera cea mai mare libertate in alegerea unei facultati. Facultatile ideale sunt alea care ti-ar placea tie cel mai mult si la care ai invatat cel mai bine in liceu. Nu trebuie sa te gandesti de pe acum la asta (presupunand ca esti inca in generala si vrei sa dai la liceu). Sigur, se invata mai multa matematica si informatica decat la alte specializari, dar se invata aproape la fel de multa romana ca la filologie. Aa, inca ceva, aproape intotdeauna, la olimpiadele disciplinelor umaniste (romana, engleza, geografie), cei mai buni sunt de la mate-info si nu de la uman! Si... conteaza ce profil ai facut. Spre ex., daca faci filologie, nu poti da la Facultatea de Informatica fiindca intr-a 11-a si a 12-a nu mai faci mate aproape deloc iar informatica de care iti trebuie la admitere nu faci niciodata, dar daca faci mate-info, poti da la Litere. Deci eu zic ca cea mai buna alegere e mate-info, indiferent ce facultate o sa faci pe viitor.
anonim_4396 întreabă:
WayhaughtK întreabă: