| ovladon a întrebat:

Imi poate spune cineva unde pot gasi agenti de vanzare? Este ca si cum lumea nu mai vrea sa munceasca in tara asta...

Răspuns Câştigător
| maria a răspuns:

Dupa ce oamenii sunt chinuiti de anumiti angajatori, este foarte greu sa gasiti un agent de vanzari care sa fie la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.Am avut ocazia sa intalnesc oameni din bransa ( ma refer la domeniul vanzarilor), care
in ciuda firmei la care lucrau si a renumelui patronului nu aveau telefoane mobile de serviciu, nu li se oferea posibilitatea decontarii unui bon de taxi sau de benzina, comisioanele erau
acordate preferential, fara sa se tina cont de experienta si targetul facut, plus ca munca pe teren exagerat
de mare.Munca in vanzari ( desfasurarea activitatii) nu se poate face in totalitate pe teren,
chiar pe jos, din usa in usa, mai ales, daca firma doreste sa arati exemplar si "fii fresh''cand afara sunt 40 grade C. Puteti incerca la Oficiul Fortelor de Munca, la bestjobs sau ejobs - la cele doua site-uri postarea anuntului dumneavoastra se va face
contra cost, pe baza unui contract, in functie de numarul de aparitii, in Anuntul Telefonic, sau pe site-ul anuntul.ro,
sau dand anunt in ziarul Romania Libera lunea, joia sau vinerea
( au tirajul mult mai mare in aceste zile). Mult succes sa gasiti ceea ce va doriti, aveti nevoie si cautati.Succes!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ai încercat pe anunțuri.ro?
Pa, pa.

| klammeraffe a răspuns:

Am 22 ani, nu am lucrat decat de 2 ani dar numai in vanzari.
Am sa iti spun o intamplare, ultima din multele intamplari ca si agent de vanzari. Poate asa nu mai etichetezi persoanele care fug de vanzari ca si cum nu ar mai vrea sa munceasca.
Lucram la o firma cu peste 100 de angajati, semnasem un contract de colaborare ca si agent vanzari. In prima luna am facut 2 contracte in valoare de 4500 lei, trebuia sa primesc ca si salariu, in prima luna, 20% din aceasta valoare iar din aceasta suma sa plateasca ei impozitul pe profit si apoi sa imi vireze banii in cont.
Cand am verificat cardul am primit numai 150 lei si nici impozitul pe profit nu l-au platit.
M-am dus sa ma lamureasca ce se intamplase, ma gandisem, avand in vedere ca era vorba de o firma serioasa, ca poate s-a gresit ceva la contabilitate sau au incurcat contul. Dar, raspunsul a fost unul scurt "asta a fost tot comisionul tau, avand in vedere ca esti in prima luna". Am recitit contractul de 5 ori, nici urma de o asemenea clauza.

Cam atat despre ultima teapa luata de mine ca si agent de vanzari.
Concluzia: NU mai lucrez in vanzari!