anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi puteti raspunde si mie la o intrebare? De ce se machiaza fetele?

11 răspunsuri:
| robyroby a răspuns:

Ca sa arate mai bine, ca sa fie mai stridente, sa atraga priviri.

| elena a răspuns:

Vor sa arate mai mature si sa impresioneze baietii. Se mai intampla sa te culci cu o "frumoasa" din acestea machiata si dimineata sa te trezesti alaturi cu Baba Cloanta.
Ptiu, ptiu, ptiu! Doamne fereste! Oricum vor arata asa pe la 40 de ani, avand in vedere ca toate aceste materiale pentru machiaj sunt foarte nocive pentru ten.

| D A R i U t S s A a răspuns:

Sa arate bine.happy
Sa arate diferit in fiecare zi
Sa atraga priviri
sa se simta frumoasa

| BRG a răspuns:

De ce nu? Pentru aia sînt făcute accesoriile cosmetice, ca toate fetele să le folosească, și ce frumoasă este o femeie machiată, ne machiată este naturală, nu neaparat urîtă, dar binențeles depinde de femeie.

| eva_2950 a răspuns:

Ca atunci cand sunt copile sa arate mai mature, iar atunci cand sunt mature sa arate mai copile.

| alexzender a răspuns:

Ce intrebare...se machiaza pentru noi happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

C.Noica spunea ca femeia e un paradox. Ea vrea sa ramina mereu frumoasa asa cum se stia in trecut fara a tine seama ca devenim altceva.Deci cind toata lumea devine ea vrea sa ramina asa.

| arrriadna a răspuns:

Pt ca ii da incredere in ea insasi cand se priveste in oglinda si ii place ce vede big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru a ascunde uratimea lor sh pentru a atrage privirile

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hi!
Chestia asta cu machiatul pentru a fi mai frumos sau sa atraga priviri poate fi adv...Depinde cum o ieiwinking
Parerea mea este cu de mici suntem invatate ca atunci cand vom fi mari o sa ne putem machia etc...Cred cu aceste cuv motiveaza sexul frumos sa devina dependente de machiaj
Sunt femei care se machiaza chiar daca nu au nevoie, altele care se machiaza de nevoie[cu toate ca dac nu sti sa te machiezi risti sa devi si mai urata].
Eu cred ca toata trebuie asta cu machiajul este un ideal al copilei care nu are voie sa se machieze, iar, mai apoi adolescenta fiind isi implineste acea,, fantezie" daca o putem numi asa.
Machaijul te face sa te simti mai sigura p tine, te face sa pari mai frumos...si nu vb de machiajul strident.
Parerea mea este cu pentru o fata care vrea sa atraga priviri si vrea sa fie apreciata, un rimel si un gloss discret face minuni!
Nu trebuie sa incercam sa ne incarcam tenul.Pe la 30 o sa avem un ten plin de gauri, iar machiajul nu va mai putea face nmqwinking
asa cu fondul de ten nu este cea mai buna alegere[zi de zi]
pup:*

Stefan
| Stefan a răspuns:

Tot timpul sunt preocupate de cum ar putea sa arate mai bine, pentru a fi abordate de tinerii dornici de a le acorde toata atentia.