Pai eu la Stiinte Sociale am intr-a 9a: Doua ore de logica pe saptamana, 4 romana, 2 mate, 2 fizica, 1 sport, 1 muzica, 1 desen, 1 chimie, 2 isotrie, 2 geografie, 3 engleza, 2 franceza, 1 biologie, 1 religie, 2 TIC (info). Tezele se dau la : romana, obiect de profil ( logica, psihologie, sociologie, economie, filozofie) in fiecare an la altceva) engleza/ franceza ( depinde care este limba straina 1) istorie/geografie la alegere. Se pune accent pe isotrie disciplinile socio-umane engleza si romana. Dintr-a 11-a scapi de biologie, chimie, fizica. Mate pana intra 12 da dintra 11a o ora pe saptamana. Poti deveni psiholog, politist, avocat, notar, profesor etc. In general tot ce tine de profilul uman ( adica sa lucrezi cu oamenii). Orarul este mult mai relaxat decat la celelalte profiluri.
Se bazeaza pe istorie si geografie...este legata de politica.drept.etc.funda?
Stiinte sociale apartin de profil uman.adica faci aproape tot ce fac cei de uman adica:geografie,istorie,latina,romana, limbi straine, economie, psihologie cred ca acestea se nu sunt sigur pentru ca nu sunt la uman.
Toni1p000 întreabă: