| AllexAndre a întrebat:

Imi puteti spune ce materii se fac la profilul Stiinte Sociale? Si ar fi un profil bun pentru viitor? thinking ( va rog spuneti'mi! )

Răspuns Câştigător
| TheLastOne a răspuns:

Pai eu la Stiinte Sociale am intr-a 9a: Doua ore de logica pe saptamana, 4 romana, 2 mate, 2 fizica, 1 sport, 1 muzica, 1 desen, 1 chimie, 2 isotrie, 2 geografie, 3 engleza, 2 franceza, 1 biologie, 1 religie, 2 TIC (info). Tezele se dau la : romana, obiect de profil ( logica, psihologie, sociologie, economie, filozofie) in fiecare an la altceva) engleza/ franceza ( depinde care este limba straina 1) istorie/geografie la alegere. Se pune accent pe isotrie disciplinile socio-umane engleza si romana. Dintr-a 11-a scapi de biologie, chimie, fizica. Mate pana intra 12 da dintra 11a o ora pe saptamana. Poti deveni psiholog, politist, avocat, notar, profesor etc. In general tot ce tine de profilul uman ( adica sa lucrezi cu oamenii). Orarul este mult mai relaxat decat la celelalte profiluri.

2 răspunsuri:
| Ionela256 a răspuns:

Se bazeaza pe istorie si geografie...este legata de politica.drept.etc.funda?

| celmareinvata a răspuns:

Stiinte sociale apartin de profil uman.adica faci aproape tot ce fac cei de uman adica:geografie,istorie,latina,romana, limbi straine, economie, psihologie cred ca acestea se nu sunt sigur pentru ca nu sunt la uman.