Nimeni nu îţi poate oferi o garanţie că dacă vei termina o anumită facultate, o să ai sigur un job bine plătit. În viaţă mai contează şi ce noroc ai. Aşa că fă ce-ţi place şi la ce te pricepi cel mai bine, iar restul va veni de la sine. Teoretic, cel mai bine se câştigă în domeniul IT, dar nu e singurul domeniu profitabil, iar dacă nu îţi plac matematica şi informatica, te chinui inutil în loc să excelezi într-un domeniu care te reprezintă. Baftă şi alege ce ţi se potriveşte, nu ceva despre care se spune că ar fi bine plătit.
Uite ce e cariera e pe primul loc si mi se pare normal sa vrei sa fii mai sus si astfel sa-ti organizezi viata stii toate se fac la timpul lor si nu e nimic gresit sa-ti constuiesti o viata decenta.
Cat despre prostituate nu ma incadrez sub nicio forma daca ai observat eu am intrebat ce studii sunt necesare pentru un job bun, pentru ca eu sa fiu o femeie independenta probabil ca si din afaceri se castiga foarte bine.
Nu este important doar salariul. este important si ce iei pe langa acesta.
un job bun ar fi de vames, altul ar fi de interlop (pentru asta ai nevoie doar de scoala vietii).
Stiu la ce te referi la asta magandesc si eu.
Dar eu ma gandeam ca ai putea sa te faci avocata, doctoritza, veterinara, dentista, politista, sau din astea care lucreaza cu acte gen la banca...etc.
funda?
Doctorii (de stat), veterinarii, politistii castiga foarte putin. in sectorul de stat castiga mult doar cei de la varf.
puteai sa-i recomanzi sa devina magistrat, presedintele unei judecatorii, un procuror sef. astia castiga bine.
salariile din domeniul bancar au scazut din momentul in care a inceput criza.
o alta varianta buna ar fi sa te bagi in politica si dupa aia in afaceri cu statul.