Poti si fara BAC dar evident inscrierile s-au facut pana in septembrie, nu te poti inscrie asa cand vrei tu aproape in luna noiembrie.
Bani sa ai de taxa, e cam 1000eur/an si sa inveti sa treci examenele si e mult de invatat si pentru as. farmacie si AMG, si pentru farmacie trebuie sa fi AS pe chimie.
Of ce te as bate la curulet ai dreptate draga mai bine ma apuc de canto nu cred ca e de mine meseria asta avand in vedere ca de abia ma pot ridica din pat din cauza depresiei nici legistii nu mai imi da sanse...
Poate o sa cant la biserici, avorturi carciume cine stie ca visul meu sa spulberat am vrut sa concurez la x factor Romania da s-a dus pe p.a x factor nu mai incepe.
Aahahaha, e o meserie grea
Incearca infirmier daca te pasioneaza lucrul in domeniul medical
Vezi ca legistii nu se ocupa numai cu mortii am ajuns eu si pe acolo cand am fost avariata , de dr legist nu mai fusesem examinata pana atunci ca in rest...
Tu nu prea ai fost examinata in ultimul timp de nimeni da na asta e alta poveste sti la ce ma refer
Si pentru infirmier ce studii imi trebuie? Sau ce trebuie sa fac pentru a deveni infirmier sau asistent dermatolog
Sa inteleg ca ai suferit un accident? Ce ai patit? Esti ok acum?
Pentru infirmier nu iti trebuie studii, doar teorie sa inveti, e o bibliografie si te pregatesti de acolo.
Asistent indiferent de specialitatea medicala in care activezi : bloc operator, pediatrie, orl, dermato sau la medicul de familie, etc trebuie postliceala si dupa diverse cursuri de pregatire.
Mai poti fi PARAMEDIC pe ambulanta/smurd, parca 6 luni sunt cursurile.
Violente si alte lovituri , da, sunt ok.
Am inteles nu mai are rost sa dezvoltam subiectu, banuiesc ca nu iti face placere. ma bucur ca esti ok
Cred ca te poti inscrie daca mai sunt locuri.De ce nu te duci sa te interesezi? Poate te ia si nu pierzi un an degeaba, din cate stiu la postliceală nu trebuie neaparat diploma de bac
Da o sa merg sa ma interesez bine spui. da tot imi trebuie bac-ul daca ma voi angaja ca asistent sau poate nu cine stie.
Iti cere diploma de asistent daca absolvi. Ultima diploma conteaza, nu cred ca te mai intreaba cineva de bac, doar daca vor sa gaseasca un motiv ca sa nu te angajeze, se practica acum pilaria. locurile bune sunt luate