Călătorie în cadrul programului de studii am găsit aici
Faci practică în USA. Iuesei.
Vreau funda și 5 lei.
http://www.excel.md/postgraduate-romanian/American-Hotel-Academy/
Daca te referi la calatorit ca partea a programului de studiu, atunci geografia sau sportul in functie de ce sporturi alegi sa faci (sau ce au in programa) ca o sa fie dificil sa faci ski in sala de sport.
Daca te referi al calatori in general, universitatile au o multime de oportunitati. Cea mai mare este cu bursa Erasmus insa tot o sa ai nevoie de ceva subventii de la parinti. In plus organizatiile studentesti desfasoara tot felul de activitati unde ai platite cazarea si masa, eu am fost prin o gramada de orase din tara si prin strainatate pe gratis.
Nu te opreste nimeni sa calatoresti oricand. Intrebarea ta e neclara, daca ma uit la raspunsurile de mai sus.
Geografie, dar in erasmus poti sa pleci cu oricare in afara de drept din cate stiu
In studentie calatoresti doar daca te atasezi de grupuri care fac excursii. Nu conteaza ca esti la geografie sau sport, daca te atasezi de grupuri care fac iesiri sigur o sa calatoresti. La geografie spre exemplu se fac 2 practici pe an prin tara, dar banuiesc ca vrei sa calatoresti de mai mult de 2 ori pe an
Razvan1lol întreabă: