anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ce situatie v-ar fi mai rusine de propria conditie?
In cazul in care v-ati castiga existenta prin "datul cu sapa", sau in situatia in care v-ati castiga-o prin prostitutie?

6 răspunsuri:
| UnleashedPsycho a răspuns:

În situaţia în care aş câştiga-o prin prostituţie evident.Nu văd ce e aşa ruşinos să munceşti ca un om de rând.La începutul timpurilor cu asta se ocupa mai toată lumea.Acum ce are? Ne'am modernizat, right? E mai uşor să te f.uţi pe bani decât să munceşti cinstit, e mai bine să fii arătată cu degetul şi declarată târfă decât să fii arătată cu degetul şi declarată muncitor de rând sau cum?
Sayonara!

| MariaO a răspuns:

In niciuna. Mi-ar fi rusine daca as da in cap sau as sta cu mana intinsa ca sa am ce sa pun pe masa.
Daca ar trebui insa sa discut mai pe larg despre chestiunea in cauza, nu as pune la acelasi nivel prostitutia cu munca bruta. In cazul prostitutiei as spune ca trebuie sa iti depasesti conditia.

| Anda1197 a răspuns:

Mie nu mi-e rusine! Locuiesc la tara si recunosca ca din cand in cand mai dau cu sapa prin camp! asta nu e o rusine! Dar sa te prostituezi? Sa cazi in mana tuturor betivanilo de pe centura care sa te f*** pana nu mai ai aer? nu ti-ar fi putin rusine, de tine insati? nu ti-ar fi rusine de Dumnezeu? Eu aleg "datul cu sapa"! e o munca nobilawinking

| Anda1197 a răspuns:

Sa nu crezi ca-mi castig existenta numai prin asta! Mama e profesoara, iar tata e operatorla o firmahappy dar locuind la tara, avand animale este nevoie sa intretii si pamant pe camp ca sa ai cu ce le hraniwinking >big grin

| MariaO a răspuns (pentru Anda1197):

Esti plina de prejudecati, cu toate ca incerci sa nu pari asa. Banuiam, dupa primul raspuns, dar am fost sigura cand ai revenit si ai mentionat ce sunt parintii tai, ca nu cumva sa se creada ca sunt agricultori.

| Scherlit a răspuns:

Sincer sa dau cu sapa mi se pare mai rau