Si de 2 ani nu te-ai dus la un medic? Poate acum 2 ani nu era asa grava situatia. Poate nici acum nu este depinde de ce ai.Eu de exemplu cand am carcel noaptea si ma trezesc deodata speriata si ma si doare locul in care am carcelul ma ridic si atunci ametesc si eu si trebuie sa ma pun inapoi in pat pentru ca altel cad din picioare. Am fost la medic si a zis ca nu am nimic anormal si ca e din cauza ca m-am trezit brusc. Dar pe mine nu m-a durut capul. Poate ca nu e neaparat vorba despre o tumora pe creier.
Pe acesti site poti citi totul despre tumori :) http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/simptome-tumori-pe-creier
Bafta;)
Si mie mi se intampla asa cateodata...cand stau linistita in pat apoi ma duc repede in alta camera cu lumina incep sa vad alb si sa ma ia o ameteala si nu pot sa ma misc cateva secunde...
Nu cred ca e ceva grav...
Cred ca te trezesti tu prea brusc incearca ca atunci cand te trezesti sa stai cateva min cu ochii inchisi apoi sa-i dezchizi treptat.
Ai fost cumva la vreun medic? Eu zic sa nu te joci cu sanatatea. Anul trecut mi s-a intamplat si mie sa ametesc cand ma trezesc si ma ridic din pat si am avut lipsa de calciu. nu stiu...
Multa sanatate!
Poate fi de vina tensiunea, spre exemplu. Pana nu te consulta un neurolog nu poti sa stii cauza acestor dureri matinale de cap --- ai suportat durerea timp de 2 ani fara sa te adresezi unui medic?