In clasa a VII-a vroiam sa ma fac medic veterinar si chiar mi-ar fi placut sa fiu, doar ca am ajuns la concluzia ca nu as fi fost prea buna in meseria asta, deoarece sunt o fire sensibila si as fi suferit prea mult daca un animalut patea ceva. Acum vreau sa devin psiholog, deja sunt in anul II de facultate.
Ca sa fiu sincera, sunt in generala.
Deci, daca ma intrebi, pot da un raspuns destul de bun: Profesoara de romana sau de engleza
Asta imi doresc acum. Poate peste ani imi voi mai schimba aceasta alegere.
De cand suntem mici am fost intrebati acest lucru; si inca suntem intrebati. Pe acest parcurs al vietii am dat raspunsuri diferite, in functie de ce varsta, gusturi aveam. Apoi, sau mai schimbat.
Funda? :*
Vreau sa deschid o "firma" prin care sa curatam planeta dar nu "gunoier" ca si Polaris sau altele! Vreau sa existe lucruri degradabile etc. Si cu voluntariat la : Curatarea padurilor dupa picnicuri etc ! Deoarece ma cam sperie incalzirea globala Deja da semne "Mai multi ghetari sau topit":-
Buna!
Eu vreau sa devin Psiholog`!
Consider ca este o munca prin care chiar poti ajuta si da sfaturi celor care nu sunt atat de norocosi in viata si imi place foarte mult sa ajut oameni`, eu consider ca Dumnezeu ne-a dat viata cu un scop si pentru a gata o misiune si noi trebuie sa o terminam`.
[{ By PiNkY }]
Cand o sa ma fac mare vreau sa ma fac Monica Columbeanu:)
Chiar nu stiu.pana acum mergeam pe Medicina-Farmacie.Acum nu ma mai incanta atat de mult.
Cand eram prin clasa a doua ziceam ca vreau sa ma fac mireasa, dar acum sunt la liceu
Cand eram prin clasa a doua ziceam ca vreau sa ma fac mireasa, dar acum sunt la liceu.
Hmmmm.interesanta intrebare. De cand eram mai mica aveam diverse teluri destul de indraznete pentru varsta aia Visam sa devin profesoara, tehnician dentar, doctorita, artist ( pictor, sculptor, fotograf, designer vestimntar, designer de interior ), arhitect, pianista. Dintre toate acestea, pot sa spun ca in cea mai mare parte mi s-au implinit prin ambitie.Viata mea a fost ca o harta turistica ( puncte de pe harta = dorinta si implinire ) asa ca am fost profesoara, am facut liceul de arta, aproape ca am terminat si faculta de sculptura, sunt tehnician dentar, medic stomatolog, planuiesc sa fac studii (poate in Germania ) despre arta fotografica sau design interior. Arhitectura, deocamdata nu stiu. Asa, si in finalam avut un accident care mi-a afectat coloana iar cariera mea de medic stomatolog si sculptor e pe muchie de cutit! Si poate va intrebati cati ani am ...am 28. Aveti grija ce va doriti, ca poate se implineste! Acum imi doresc foarte spre linistea mea sufleteasca sa am am un pian/pianina si sa iau ore de pian! - atleaste for the time being!
Vroiam sa devin si eu smecher dar acum mi-as dori sa devin un bucatar bun si sa plec in Australia unde pot trai o viata mult mai buna si linistita decat aici...