| ieuieu331133 a întrebat:

În legătură cu industria muzicală, caut și eu pe cineva cu care să mă înțeleg să-mi înregistreze câteva cântece la început. Nici nu prea știu despre ce este vorba mai exact, am căutat pe internet dar ca întotdeauna nu mi se dă informații, ci decât știri despre cum le merge altora, găsisem vreo 2-3 articole pe niște site-uri însă nu sunt prea folositoare. Am vrut să-mi fac cântece, am început să folosesc programe de midi, însă nu pot să le fac pe calculatorul care-l am, am înțeles și „trebuie înregistrat în studio să se audă bine", iar dacă trebuie ceva de plătit, eu nu pot. Gen de muzică electronică, limbi străine doiar engleza.Am vrut să cânt din adolescență însă nu am avut cu cine să vorbesc, părinții mei fiind ca întotdeauna „vorbesc cu pereții, mă ceartă din alte cauze", acum am aproape 22, de la 18 am vrut să-mi fac viața mea, a spart tata calculatorul și apoi au venit problemele de la școală la mine pe stradă, lucru care acum mă stresează enorm, pentru că am vrut să îmi fac viața mea că „a trecut totul" dar știi, nu am făcut eu ceva, ei îmi fac mie că nu mă lasă-n pace, apoi au început să mă streseze pe internet, acum nici nu încerc să intru în aceeași belea. Vrând să fac multe în adolescență, părinții nu mă puteau ajuta cu problemele de la școală, acum am ajuns să mă vait pentru că nu pot face nimic fără „școală", și am vrut și încă vreau să fac muzică dar văd că au început să apară tot felul de fete și eu nu prea am cu cine să vorbesc când toată lumea zice că „eu sunt o problemă", acuma da văd „trebuie să fii vedeta școlii, copila bogată, numai ele știu să cânte".Nu caut să mă cert cu nimeni, nici sfaturi că deja am avut necazuri în trecut care m-au făcut ceea ce am devenit, deja am văzut destul de multe împotriva mea și am fost genul de copil prea cuminte răsplătită cu pedepse, pentru că cei care știu să facă rău se descriu vorbind la persoana mea.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Concret: ce stii sa canti, de la cap la coada?

| ieuieu331133 explică:

Nu-i amuzant că săracul e fraierul care aruncă peste tot arătând că poate și cui îi place, își face pentru el?

| CataC a răspuns:

Nu stiu cine s-ar inccurca cu tine, ai 2 intrebari si 2 raspunsuri si tot ce constat e ca desi scrii cu diacritice ai mici deficiente de gramatica si mari deficiente de caracter.
Altfel, bafta!