Tu 13 si el 19:O:O?
atat d mare?
Hi sa trecem peste asta
Pai daca are 20 d ani poate nu a vrut tocmai... iubire poate doar...patul la vrut
Si tu ar tb sa te impaci cu prietena ta, si lasa`l pe el ca acum sia facut iubita
Te inteleg ca tie greu, te`ai atasat de el...
Lasa`l ...gaseste`ti pe altcneva care sa te merite
Dar
E cam mare diferenta, ma gandesc sa nu fi vrut sa profite de tine.
In cel mai rau caz a vrut sa vada cum esti, si dupa, a revenit pe pamant.
Sunteti din alte orase, nu o sa mearga.Niciodata nu merge.
Eu cred ca trebuie sa o lasi asa...Ramaneti prieteni, dar nimic mai mult.
E cam 7 ani diferenta intre voi, atata e intre mine si fratemiu, si el are 22, mi se pare cam mult.
Mult succes:*:*, sper sa faci ce e mai bine.
Sfatul nr 1: Invata sa te exprimi mai bine. "i-am" e de fapt i-am, "unghi" e unchi, "fii" e fi... Foloseste semne de punctuatie. Ai povestit tot intr-o singura fraza, nu ai niciun punct. O_o
Sfatul nr 2. Impaca-te cu prietena ta si lasa-l in pace. Gaseste-ti un baiat mai apropiat varstei tale, din orasul in care locuiesti.
Iti inteleg situatia dar nu te pune cu unul de 20 de ani nu e de nasul tau, tu il placi mult dar pentru el esti inca un copil si doamne feri sa patesti ceva ca acum se intampla multe de la baieti si iti sugerez sa iesi cu unu de varsta ta
Buna in primul rand iti zic wow o poveste de dragoste si o intrebare nu prea vezi asa ceva pe aici si sfatul meu ar fi sa ii zici ca inca il iubesti si tii la el si sa nu va ascudeti dupa vorbe ca asta se intelege de aici poate e altfel dar te-ai exprimat gresit in fine asta tu sti.Deci cum am zis sa-i spui cal iubesti si tii la el si sa-i spui minciuna cu unchiu si cu matusa ca adevarul se afla pana la urma si daca afla s-ar putea sa se supere pe tine si de data asta sa nu mai vb cu tine deloc nici sati rasp la mesaje si la tel. Dar faci cum crezi ca este mai bine si sa speram ca va esi cum vrei u bine papa.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: