Nu mi se pare asa groaznic cum zic cei care nu pot ajunge aici pentru ca nu au medie si incep sa arunce cu vorbe din astea. Este ok, poti invata in el. Faptul ca scartaie podeaua nu e nimic, eu acum 2 luni jumate cand m-am dus la scoala, era picat putin tavan de pe coridor pe jos. Dar se repara repede. Dar daca il prinde un cutremur de 6 grade, pica. Si sper sa nu fim la scoala. E destul de vechi, dar se tine bine.
Profesorii sunt si ok si naspa, depinde cum ai noroc sa pici. Asta nu depinde de tine.
Detalii... baile sunt comune si pentru fete si pentru baieti, se mai asculta muzica pe coridor in pauze (sunt boxe), pentru orice alte intrebari... astept un mesaj, pentru ca nu stiu ce sa mai zic despre el acum E Bratianu
Mie una nu mi se pare ca e asa cum se spune...e adevarat ca mama,dupa sedinta, a venit acasa mi-a zis ca "sala de clasa e jalnica", dar per ansamblu e destul de ok, pentru un liceu atat de vechi. Oricum nu se poate compara cu salile de clasa din scoala nr 6(acolo am invatat si eu ) Laboratoarele sunt in regula,adica au tot ce le trebuie.
Profesorii sunt ok in general,dar mai exista si mici exceptii...Dl. Davidescu (de fizica),dna Mihail de engleza,dna Anghel de franceza, dna Tudose de mate (si mai sunt) mi se par cei mai de treaba.
Ideea e ca pretentiile sunt mult mai mari si profesorii nu ne mai trateaza ca pe niste copii, ci mai degraba ca pe niste adulti...
E groaznic
cand am fost in prima zi m-am si speriat, mie una nu imi place
din niciun punct de vedere, mai bine zinca
Consider ca nu aspectul "sexy" te intereseaza. Nu asta conteaza...atata timp cat ambianta e placuta.
In plus, daca l-ar renova, nu ar mai fi acelasi... si-ar pierde acel "ceva"...