Da, e o meserie frumoasa-formator de opinie.Sunt o jurnalista fara experienta (inca)... abia anul acesta termin facultatea.
Din pacate am doua:profesoara de biologie si manager contabil.Sincer imi plac amandoua, dar am fost nevoita sa-mi schimb meseria de profesor din motive financiare, am preferat sa fac ceva care era si de viitor si care se castiga bine.
Sunt asistent manager, la inceput mi-a placut dar acum nu, e foarte obositor. dupa facultatea pe care am terminat-o sunt analist politic dar nu am avut prilejul sa o practic.
Da, imi place foarte mult ceea ce fac.Sunt manager si am posibilitatea sa impletesc zi de zi pasiunea mea pentru ''comunicare''cu limbile straine. Din fericire am avut norocul sa practic aceasta meserie peste hotare, lucru pentru care ii multumesc zilnic lui Dzeu.
Eu voi fi tehnician dentar. dupa ce voi termina facultatea, peste 1 an.imi place ceea ce fac, este o meserie frumoasa daca o faci cu pasiune si care iti aduce satisfactie atat financiara cat si profesionala in timp
Sunt manager in domeniul comunicatzii
la asta am visat, asta am ajuns si sper sa ies la pensie tot de aici
da ma reprezinta munca pe care o prestez si iubesc meseria
Oare chiar nu exista nici un economist care sa-i placa aceasta meserie? Mie imi place dincolo de toate neajunsurile legislatiei din ziua de azi!
Da, imi place, sunt functionar public cu statut special, dar as vrea parca sa fac mai mult...
Eu mai am putin si voi fi tehnician maseur ce include reflexoterapie si masj medical, nu pot sa zic ca la asta am visat dar din motive financiare am ales asta, visul meu este sa fiu mereu in preajma copiilor sa i ajut sa i iubesc deci sa fiu asistent social. tu? care e meseria ta?
Jurnalist, PR-ist. Cu multa experienta. Da, meseria m-a ales pe mine, nu eu pe ea. Numai ca nu-mi plac sefii. Never.
Buna! vad aici doar persoane care-si iubesc locul de munca.si bine si fac! la mine, din pacate nu-i la fel; lucrez in tamplarie, iar pentru o fata nu-i asa de usor, insa alte posibilitati nu am.nu pot spune ca-mi place ceea ce fac(nu-mi place deloc!)dar e platita binisor, iar asta ma face sa continui sa fiu tamplarita, pana in momentul cand voi gasi ceva care sa ma reprezinte.asta e!
Toni1p000 întreabă: