nu draga
Justin bieber e un pusti de 17 ani, destul de popular dupa cum cred ca sti ca toti vb de el (inclusiv eu acum ) care e celebru pentru ca, canta de parca il strange cineva de p**a {sau nah asa zic unii ca eu asc jb, da sunt fana jb asta e ) uitete pe youtube si vezi
Stiu ca intrebare e pusa la misto ca in ziua de azi si boschetarii tipa ''omg uite-l pe justin bieber! a nu scuze. era doar un labrador pe labele din spate
Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu e un pustan blond si arata ca Barbie.
P.Sun pariu ca a fost o gluma
Pa-pa
NU! Este un gay de 17 ani care canta cu usher si altii.Este apreciat pentru c canta de parca iar da cineva suturi in c**ie tot timpul.
Nu draga.E un tanc futurist si gay de vreo 5 ani.
aaadica 17. dar mintea lui e sub 5 ani
Exista mai multi oameni cu acelasi nume deci exista doi cu numele de justin bieber asta nu inseamna ca justin pe care il stim noi este un impostor! Fundita?
Stirea aia care o aparut la "ONN"[The Onion news network]si pe youtube cum ca Justin Bieber ar fi un pedofil de 40-50 de ani, nu este adevarata;)
uite: http://www.youtube.com/watch?v=L6WB_AEOL3g
si in plus se vede clar ca la minutu 1:53 poza ii fake :-j, si la 2:03 ii un "mosulica" care se chinuie din rasputeri sa se dea drept altcineva dar nu prea ii reuseste :-j, in primul rand ii vocea prea subtire. -.-"
asa pot sa bag si eu vocea lui Miley si sa o pun pe bunamea sa cante [playback:)) (ca in cazul de fata)] si o pun pe youtube, si voila :x Miley Cyrus este o 'pedofila' de 70 de ani >.>... asa ca nu mai credeti toate tampenile care apar la tv ^_^
p.s: si eu sunt fana JB :x