E un om, la fel ca tine si ca mine. Normal ca e real, doar nu si`l inchipuie toti fanii lui.
Da este real. altfel de unde sar mai auzi vocea minunata?Si in plus emisiunile o fac pentru publicitate ca sa faca bani... primesc funda?
Da bineinteles! Este real. Sigur ai vazut un filmulet pe net care zicea ca nu este real dar este.Nu mai crede chiar tot ce vezi pe net.
Justin Bieber este cel mai mare artist de succes al anului 2009. Este de origine din Canada, canta R&B si si-a inceput cariera pe youtube unde a fost descoperit de Scooter Brown care i-a devenit manager.
Pentru detalii poti da o cautare pe google.
As vrea sa-ti raspund si eu. justin Biber este real, din pacate.Eu mi-as fii dorit sa nu fie!
Este cat se poate de real exact cm esti si tu si eu si restul planetei exakt cm e TPU sper ca te-am ajutat :*:*
Da, maria justin bieber este real. Acele stiri ca ar fi un batran de 50 de ani au fost minciuni iti poti da seama de asta dupa sigla postului tv cnn-ul are cu totul alta sigla te pup pa
Da`...
Din semnu' pe care l.ai dat inteleg ca nu.l suporti
Nici eu:-&
Dar totusi exista
Cum sa nu fie real?, cred ca ai vazut si ipostazele cand el crestea. deci e real!
Da exista, si pedofilu` ala s-a dat drept justin bieber... de aia acum intreba toti " jb e real?"
Nuuu, este din plastic... Bineinteles ca este real, doar nu este un personaj imaginar sau un print din povesti (desi pentru multe fane este)
Maud întreabă:
CristinaCrisy întreabă:
Anonim240 întreabă: