Bună.
Aruncă o privire aici, te poate ajuta să iei decizia finală: www.alegefacultatea.ro
Pa, pa.
Sfatul meu este ca daca vrei sa dai la medicina sa dai bacul la bio, iar daca vrei sa urmezi farmacia sa dai la chimie pentru ca asa te va ajuta in facultate.
La medicina ai mult de invatat, multa responsabilitate si bani putini. Chimia si bio nu ai unde sa te angajezi dupa ce le termini, la farmacie ai si aici de invatat dar e mult mai usor sa iti gasesti un job cu un salariu decent sau poti sa iti deschizi propria farmacie.
P.S. Eu sunt la medicina si 80% e toceala daca iti place toceala iti recomand cu placere medicina generala
Scuze nu am citit bine intrebarea. Eu iti recomand sa dai bacul la biologie. E mai usoara si o poti invata intr- un timp mai scurt.
Ar fi convenabil sa dai la medicina legala, dar trebuie sa ai cap limpede si stomac tare.
Buna, si eu pe aceleasi profile vreau sa ma axez eu iti recomand biologie-chimie deoarece fie ca vrei sa devii medic chimist doctor farmacista etc. cel mai bun profil este acesta! Eu acolo ma duc!
Incearca sa vorbesti cu cineva pentru a incerca din fiecare cate o zi iti vei da seama atunci cei mai potrivit pentru tine
anonim_4396 întreabă:
Toni1p000 întreabă: