@kai, de cand este bill actor? E un cantaret rock. Trupa Tokio Hotel s-a infiintat in anul 2001, avandu-i in componenta pe Bill Kaulitz (voce), Tom Kaulitz (chitara), Gustav Schafer (tobe) si Georg Listing (bas).
De atunci pana in prezent (2009) grupul a lansat 4 albume, din care a vandut aproximativ 5 milioane de exemplare, a sustinut numeroase concerte si a adunat o adevarata colectie de premii, dintre care cele mai multe Comet si MTV.
Bill scrie versuri de la 9 ani, dar cariera de cantaret si-a inceputo pe la 12 ani.
Buna!
Din cate am citit despre tokio hotel si am vazut la TV bill kaulitz a inceput sa scrie versuri si melodii la varsta de 7 ani.
In 2001 s-a format trupa devilish formata din bill (12 ani, voce), tom (12 ani, chitara) Gustav Schafer (13 ani, tobe) si Georg Listing (15 ani, bas).
Au lansat primul lor album ca trupa pe nume Devilish (ro: diabolic) la fel ca numele trupei.
Apoi bill a venit cu o idee sa-si schimbe numele in Tokio Hotel.
De ce si-au schimbat numele? Bill a raspuns :
Bill - "Ne-am schimbat numele in tokio hotel deoarece noi tot timpul in timpul turneelor dormim la hotel si acolo scriu majoritatea cantecelor. Iar tokio pentru ca pur si simplu ador orasul TOKIO (japonia). Este un oras plin de viata. Acolo nimeni nu doarme"
Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea!
Lectura placuta!
Pup la tine!
Funda?
Please
De la 7 ani scrie cantece, de la 12 si-a inceput cariera de cantaret, de la 15 si-a inceput cariera de cantaret cu trupa Tokio Hotel
MMMMM125 întreabă: