| Λndrei a întrebat:

La ce facultate veti merge dupa ce veti termina liceul si apoi ce job ati vrea sa aveti in viata? Argumentati raspunsurile.

17 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Eu ma gandeam la Facultatea de Drept, dar cine stie ce va fi pana atunci.
Totusi, de facut, vreau sa imi fac studiile.Stiu ca in tara asta nu o sa am cine stie ce salariu la inceput, dar asa e in orice job pe care il incepi.E greu, trebuie sa te lupti foarte mult, trebuie sa fi puternic si ambitios.
In orice job, dupa ce avansezi in grad, studiile si anii de munca incep sa isi aiba rostul.
In ziua de azi, nu poti sa faci prea multe fara studii, cu exceptia unor joburi mai putin satisfacatoare.

| Eღilia62 a răspuns:

Medicina,pentru ca imi place si nu ma vad facand altceva, vreau sa devin medic.

| DimLight a răspuns:

Profesor de ping-pong (ping la una - pong la alta)
inca misuna mentalitatea de comunism ca trebuie sa ai job la fel ca trebuie sa faci facultate... nu mai e ca in morometii dupa facultati e dupa abilitati. multi au diplome ce stau in cui happy

| RedGuy a răspuns:

Cand eram la liceu aveam toata viata planificata,liceu -> facultatea de medicina -> medic... Totul era perfect, nu erau probleme financiare, intelectul destul de dezvoltat.Nimic nu ma putea impiedica sa ajung medic.Totul pana intr-o zi cand am decis ca o viata planificata nu e o viata,am lasat liceul, a plecat din tara si acum am un salariu mult mai mare decat al unui medic si ma plimb cu motocicleta simtind aerul si adrenalina care o viata de medic nu mi-o putea oferi.Un sfat, fa ceea ce iti spune inima nu creierul.Niciodata nu a fost vorba de facultati, multe nume mari din aceasta lume nu au avut nici macar liceul.Mult noroc.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Am facut deja facultatea mult dorita happy si am si jobul pe care il visez happy

| BellaSomerhalder a răspuns:

Facultatea de Litere + Facultatea de Psihologie. Mi-ar placea sa ajung un psiholog renumit ( si spun renumit pentru ca mi-ar placea sa scriu carti - deja lucrez la asta ).

Vezi, asta-i partea interesanta?!

Da, you're right. Nici eu nu am mers si nu am sa merg la psiholog, dar este interesant atunci cand detii aceasta meserie. Castigi bani fara nici cel mai mic efort si tot ce trebuie sa faci este sa zici "Da, te inteleg. Ne vedem data viitoare, pana atunci ma gandesc la ce-i de facut."!

| crystyn3lmp3 a răspuns:

Da cine esti u sa ne intrebi asta? esti profesorul nostru din calasa a 5-a iar noi elevii tai? frate i-ati un job care ti se potriveste nu poti alege care ti se pare mai adecvat argumentat...mesrie nu vrei sa te invatam pe langa argumentarea raspunsurilor?

| Λndrei explică (pentru crystyn3lmp3):

Poate ca sunt mai sti? Va intreb si eu asa ca parere, ce te ratoiesti asa?

| crystyn3lmp3 a răspuns (pentru Λndrei):

Mi s-a parut o intrebare cam neadecvata...inca mi se pare,dar te admir pentru felul cum vorbesti, vorbesti civilizat si nu faci urat, bravo tiewinking

| enamel a răspuns:

Eu as vrea sa merg la politehnica, proabil la automatica si calculatoare. Ca job as vrea controlor de trafic aerian.

| contvechiidc a răspuns:

Stylista sigur mama imi zicea de mica ca o sa imi doresc sa fiu asta asa ca sa si intamplat asta e visu ei si al meu si ori cum e marfa eu de la varsta fragica aranjam parul fetelor :d dar la cate clase si la ge varsta te angajezi la asa ceva? pls ziceti-mi happy

| Ðean a răspuns:

Când eram mic îmi placea foarte mult desenul, de acea am urmat un liceu de artă plastică şi desen, însă intenţionez să urmez ceva în literatură, jurnalism, editor, scriitor.

| Amélie24 a răspuns:

As vrea sa sustin examenul Dalf, pentru ca Cambridge l-am dat si l-am luat. Dupa,voi urma la medicina, in Cluj, voi invata si sper sa primesc o bursa in Franta sau Anglia, sper sa devin un medic bun si mi-as dori sa ma specializez pe neurochirurgie.

| Λndrei explică (pentru Amélie24):

Cum ti s-a parut Cambridge-ul?

| Amélie24 a răspuns (pentru Λndrei):

Nu e usor... Ce mai greu mi s-a parut la proba orala.