Eu una zic ca geografie, mi se pare mai usoara, acum depinde si de ce iti place tie.
Bună!
cFlorin, părerea mea, nu are dreptate. La istorie ai o grămadă de ani de reţinut. La geografie este mai uşor şi mai interesant, asta nu înseamnă că nu trebuie să înveţi la celelalte.
Baftă multă la teză!
Depinde.ce iti place mai mult. parerea mea conteaza si profesorul...mie de exemplu imi place foarte mult istoria.dar din cauza ca nu imi placea modul de predare a profesoarei mele...si nu retineam mai nmic din ce preda ea acolo oricat ma chinuiam.am ales sa dau la geografie
La ce sti mai bine. Daca stii mai bine la istorie da la istorie sau daca stii mai multa geografie da la geografie.
La geografie pentru ca la istorie trebuie sa inveti toti anii aia si toate datele pe cand la geografie e mai simplu ca inveti cu ajutorul atlasului, si in fond e cultura generala sa stii unde sunt carpatii meridionali si chestii din astea. acumdepinde si de ce profesori ai si de cum vrei sa inveti si cat timp aloci pentru invatat. sper ca te-am ajutat fundita te rog n-am niciuna
Pai dai teza la aia care o sti mai bine.
Acuma daca tu sti mai bine geo. dai la geo., daca sti mai bine la istorie dai la istorie
Eu as da la istore...
Buna sa stii ca si eu sunt in aceeas dilema dar m-am gandit ca ar fi mai bine la istorie pentru ca reti ca pe o poveste si e mai usor p cend la geogra nu-i asa usor trebuie sa citesti tot timpul casa memorezi ou te sfatuiesc istorie asta am ales si eu
Ma depinde in ce clasa esti eu spun ca la istorie e mai usor la geografie ai de retinut multe orase tari continete etc funda plz
Desigur ca ar fi mult mai bine la geografie, istoria este mult mai grea, multi ani, cauze si consecinte, greu de retinut, pe cind geografia e un pic mai usoara.
Geografia e mai uoara fara ataia ani, razboaie, nume, inperii, etc la geografie inveti mai usor harta muta daca te joci jocuri de geografie asa invatam eu hartile mute pentru olimpiada in alti ani si inca si acuma si reusesc sa iau 10 fara atata tocit ca la istore. Deci eu spun sa dai la GEOGRAFIE.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: