Flanco angajeaza cu urmatoarele acte:
CV, diploma de BAC si cazier de la Politie.
Sa fii angajat ca ce? In functie de postul pus la bataie trebuie considerate si cerintele: persoana calificata/necalificata, si cea calificata vine cu diplome si neaparat CV.
Nu ești dispus să-ți sacrifici nici măcar 15 minute ca să-ți faci un amărât de CV?
Daca mergi pe pile probabil. Dar daca nu ai rabdare sa iti faci un CV, nu stiu cum o sa te descurci la munca.
Repet întrebarea: Îți este chiar atât de greu să depui un MINIM de efort pentru a-ți face un CV, de care oricum vei avea nevoie și în alte părți?
Dacă au de ales între un candidat care a venit cu un CV și un candidat care manifestă un dezinteres total și care a venit cu mâinile în buzunare, ce candidat crezi că vor alege?
La niciun job, nici măcar de gunoier, nu ai cum să te prezinți fără un CV. Fără CV merge doar unde intri pe pile fără aplicare și fără interviu.
Habar n-am dacă este adevărată sau nu, și este complet irelevant.
Dacă ai CV-ul deja, atunci nu este mai simplu să-l iei cu tine, indiferent că-ți trebuie sau nu? Este o foaie de hârtie de 2 grame
Eu te sfatuiesc sa-ti faci unul fiindca ti-e bun si pentru mai tarziu! Nu vei lucra mereu la Flanco... Apoi lupta, te rog, pentru mai mult! Mult succes!