Ellene te contrazic... practica se face incepand din clasa a 9 - a mai nou, practica este un modul, media se incheie la sfarsitul anului, bac dai scris doar la romana, matematica si alegi intre economie/geografie.
Teze : cl a 9-a : matematica, romana, engleza/franceza/germana, THG
cl a 10-a : matematica, romana, engleza/franceza/germana, economia intreprinderii
cl a 11-a : matematica, roamna, economie
cl a 12-a : idem a 11-a
Incepand cu clasa a 11a o zi pe saptamana se face practica comasata, adica faci doar obiecte de specialitate. Eu am mai facut si cate o saptamana in fiecare semestru...asa era pe "vremea" mea.
Andrew, eu nu am facut practica in clasele a 9a si a 10a. Poate acum s-au schimbat regulile, cu toate ca nu am mult de cand am terminat liceul.
DA, se face la noi avem o saptamana de practica in fiecare semestru... teze am doar trei(mate, romana si economie), restul sunt module si media se incheie la sf de semestru...in clasa a 9-a si a 10-a nu se face practica.
Andrew, poti sa dai bacul la economie geografie psihologie sau logica, la a treia materie
Practica se face din clasa a 9a la sfarsitul anul 3saptamani, si media se incheie la sfarsitul anului
Da se face practica, eu inca nu am facut dar am auzit ca la sfarsit de an o sa facem. Tezele sunt usoare, la romana, mate, o limba straina si materia de baza, care ar fi contabilitatea e cam greu...
La mine la liceu trebuie sa fac 3 saptamani dupa vacanta, 6 ore pe zi. Teza se da pe a 9-a la lb.romana,matematica si o limba straina, iar dupa se da si din unul dintre module.
De fapt, in clasa 9-a faci practica 3 saptamani dupa ce scoala se termina ( la mine asa este )
Si teze in a 9a si a 10 dai doar din : Matematica, romana si engleza, nu poti sa-ti alegi alta limba!
In a 11 dai teze din : matematica, romana si economie.
Anul trecut sa facut practica in vara 3 samptamani+una de ore normale pentru ca eram cls a9a, anul acesta am inteles ca practica se face in timpul anului scoalar (tot 3 saptamani)
intrebare:orele pe care le pierdem cu practica le recuperam la vara in vacanta?
wrestrey întreabă:
Alexandru250201 întreabă:
Alexutzuu2010 întreabă: