| USerNamdE a întrebat:

La profilul Stinte ale naturii (Bio-Chimie) se face matematica m1 sau m2? este greu?

7 răspunsuri:
| GoldandSilver a răspuns:

Se da mate M2, care este foarte frumoasa si putin mai usoara decat M1, de mate ai nevoie daca vrei sa faci diverse domenii de stiinte, dar daca vrei la matematica sau la informatica, trebuie sa inveti mai mult in plus.

| BackAgain a răspuns:

La SN se face M2, la mate-info se face M1. Mie nu mi s-a parut greu, dar depinde si cum te intelegi tu cu matematica. Daca ai facut cat de cat mate in generala, cel putin in primii doi ani, n-ar trebui sa ti se para cine stie ce. Se complica treaba cand dai de graficul unei functii (nu acelasi din generala), de limite si de integrale, dar alea sunt in clasele 11-12 si, oricum, nu sunt chiar asa de cosmar daca ai inteles materia pana atunci. Cum a zis OctoberChangedMyLife, subiectele la bac devin tot mai usoare... in ritmul asta o sa ajunga sa dea 2+2=?

| anonyymuusss a răspuns:

M2! E mai ușor, și dacă înveți din timp nu vei avea probleme la bac!

| Ketch a răspuns:

La acest profil se face matematică M2, care este mai ușoară decât M1.

| Bubbleuh a răspuns:

Ba e greu sa mor eu, abia am luat 3

| OctoberChangedMyLife a răspuns:

Buna. La stiinte ale naturii se studiaza matematica m2. Daca inveti nu este greu, am fost la acest profil iar matematicii i se acorda putina atentie. Cu privire la bac, subiectele pentru m2(m_stnat) sunt tot mai usoare pe an ce trece. Succes.