Eu am aplicat anul trecut la o scoala de politie. In cabinetul unde imi lua inaltimea si greutatea a trebuit sa ne dezbracam la pielea goala iar membrii staffului erau femei
Ori sunt obsedati de scule ori vor sa vada daca ai ceva cicatrice sau semn ereditar. Femeile alea au vazut mai multe scule in viata lor decat toate actritele p0rno la un loc
Dar si veverita, cat este de dodoloasă.
In regimul trecut,la vizita medicala in vederea recrutarii sau a incorporarii, obligatoriu la pielea goala, cu nimic pe tine, comisia fiind mixta barbati -femei, banuiesc ca acum se face in lenjerie intima.
La fete a fost in lenjerie intima dar la baieti nu stiu cum va fi
Te cred, eu spuneam despre regimul trecut, acum nu stiu cum se face, atunci orice vizita medicala, era "obligatoriu"sa-ti vada scula cei din comisie.
De ce?
Asa era procedura,orice vizita medicala,pentru recrutare in armata, pentru admitere la o scoala militara, pentru incorporare, asa se facea, la scula goala
Voiau sa vada dace esti circumcis, sau daca ai bilute pe agregat; ca sa stie ce pastreaza si ce trimit la diribau.
Eu am aplicat anul trecut la o scoala de politie. In cabinetul unde imi lua inaltimea si greutatea a trebuit sa ne dezbracam la pielea goala iar membrii staffului erau femei
Ori sunt obsedati de scule ori vor sa vada daca ai ceva cicatrice sau semn ereditar. Femeile alea au vazut mai multe scule in viata lor decat toate actritele p0rno la un loc